Ciuperci umplute cu bacon și cașcaval Pur și simplu iubesc ciupercile, de oricare ar fi ele, ca…
Papricaș de porc cu cartofi la ceaun – Popricaș Bănățean Nu cred să existe preparat mai reprezentativ al bănățeanului, decât…
Friptură de miel cu usturoi și rozmarin – Rețetă Ardelenească Garantat această Friptură de miel cu usturoi și rozmarin – Rețetă…
Drob de miel – Rețetă traditională ardelenească Aceasta rețeta de Drob de miel – Rețetă traditională ardelenească este cea cu care…
Lasagna alla Bolgnese Lasagna este un preparat traditional italienesc, dar în mod cert iubit și apreciat și de români. Acum că…
Papricaș de pui cu cartofi – Rețetă ungurească Papricaș de pui cu cartofi – Rețetă ungurească. Papricașul, fie el de pui sau…
Ciorbă țărănească de văcuță – Rețetă clasică pas cu pas Prima ciorbă pe care am învățat să o fac a fost…
Salată de boeuf – Rețetă clasică Fără salată boeuf, Orice sărbătoare e pustie! 😂😂😂 Pentru noi romanii orice masă festivă…
Piept de pui cu sos de lămâie, fraged și gustos, gata în 15 minute Pieptul de pui este adorat de foarte…
Piept de rață cu piure de țelină coaptă, gutui și stafide E toamnă și ar cam trebui să mai profităm din…
Ciulama de pui cu ciuperci, rețetă simplă și rapidă Pentru a face acest fel de mâncare nu ai nevoie decât de…
Creier cu ou și ceapă Când vine vorba de creier, îmi aduc aminte de primii ani petrecuți în bucataria unui…