Burek sau plăcintă cu carne cu foi din comerț Burek sau plăcintă cu carne cu foi din comerț și uite căvenii…
Ruladă aperitiv din carne tocată învelită în bacon Această Ruladă aperitiv din carne tocată învelită în bacon este potrivită atât pentru…
Papricaș de cartofi cu coadă de vită Papricașul este o rețetă traditional ungurească, o mâncare de cartofi cu sau fără…
Cotlet de porc fraged cu linte roșie și pere caramelizate Mulți se feresc de linte de zici că cine stie…
Pulpe de pui cu ciuperci și usturoi Pulpele de pui, o carne foarte versatilă, care pote fi gătită la cuptor,…
Pui cu legume și tăiței de orez în stil chinezesc Bucataria asiatică este atât de versatilă încât nu cred că…
Sos Bolognese – Ragu Bolognese din carne de vită pentru paste și lasagna Astăzi vorbim și gătim ragu Bolognese, arome autentice…
Sarmale în foi de varză murată cu afumătură Nici nu apuc să spun tot cuvântul “sarmale” și deja mi se…
Dovlecei umpluți cu carne și sos de iaurt cu mărar Azi am făcut dovlecei umpluți, pur și simplu din întâmplare, eram…
Fasole cu ciolan afumat / rețetă traditională de familie Această rețetă de fasole cu ciolan afumat îmi aduce aminte de copilărie,…
Pulpe de rață confit, cartofi zdrobiți cu verdețuri și sos de gutui cu stafide Pulpe de rață confit, o rețetă clasică…
Pulpe de pui marinate cu sos tzatziki Pulpele de pui merg de minune cu acest sos, iar dacă mai sunt și…