Supă de conopidă cu legume și pătrunjel – Rețetă de post O supă care îmi aduce aminte de vremurile copilăriei când…
Pate de conopidă coaptă cu fistic – rețetă vegană – rețetă de post Zilele trecute a venit mama pe la mine,…
Supă cremă de sfeclă roșie cu portocale și grisine învelite în șuncă Sfecla roșie ne este de ajutor in foarte multe…
Bun găsit astăzi facem Granola un dulce sănătos cu fructe, semințe și miere, dar ce este granola vom vedea pe parcursul…
Salată de icre de crap Multă lume se ferește să facă salată de icre de crap și nu știu de ce,…
Îmi aduc aminte exact ziua de 27 Iulie 2018, eram la Pișchia cu prietena mea Laura Laurențiu, aveam un eveniment și…
Dulceaţa de smochine , reuşeşte să capteze tot parfumul acestor fructe deosebite şi reprezintă o modalitate ideală de păstrare pentru iarnă…
Anul acesta am fost în Valencia și la micul dejun erau niște cuburi închise la culoare, prima zi am evitat, a…
Gogoșari în sos de muștar cu miere – conservați pentru iarnă Îmi aduc aminte perfect când am mâncat pentru prima…
Nu este obligatoriu ca pâinea sa o facem din făină integrală, merge foarte bine și cu făină albă.
Nu este neaparat sa facem pita din făină integrala, liniștiti o putem face din făină albă.
In ultima vreme am tot încercat sa nu nu mai mănânc carne și se pare ca îmi cam iese, nu as…