Burek, plĂcintă cu brânza sărată Astăzi facem cel mai bun și mai gustos Burek plăcintă cu brânză sărată. Pot spune că sunt…
Cremă de cartofi dulci cu ghimbir, cocos și unt de arahide Nu știu cum vi se pare vouă să gătiți,…
Sarmale de post cu ciuperci și păsat Azi pregătim cele mai gustoase și apreciate Sarmale de post cu ciuperci și păsat,…
Gogoși cu mozzarella, pesto de busuioc cu nuci de macadamia și sos Marinara Deliciul căruia nu îi va rezista nimeni indiferent…
Trio de Hummus, clasic, cu dovleac și cu măsline Că tor veni vremea postului, avem un motiv numai bun și întemeiat…
Bulz ciobănesc cu brânză de burduf Bulzul ciobănesc cu brânză de burduf îmi aduce aminte de serile de vară, când mergeam…
Shakshuka, mic dejun tradițional evreiesc Shakshuka, un mic dejun excelent, la care nu m-aș fi gândit vreodată să fie atât de…
Ghiveci de legume cu orez / Pilaf sârbesc Că e vară sau e vremea postului acest ghiveci de legume / pilaf…
Sos tzatziki cu mentă și iaurt grecesc Renumitul sos tzatziki cu mentă și iaurt grecesc, a ajuns sa fie făcut în…
Tartă – Plăcintă cu praz caramelizat și brânză de oaie și bacon Sunt de-a dreptul fascinat de aceste tarte sărate făcute…
Supă cremă de sfeclă roșie cu portocale și grisine învelite în șuncă Sfecla roșie ne este de ajutor in foarte multe…
Budincă de fasole cu ciocolată și vin de Porto Da!!!! Budincă de fasole cu ciocolată și vin de Porto, deși sunt…