Trio de Hummus, clasic, cu dovleac și cu măsline Că tor veni vremea postului, avem un motiv numai bun și întemeiat…
Bulz ciobănesc cu brânză de burduf Bulzul ciobănesc cu brânză de burduf îmi aduce aminte de serile de vară, când mergeam…
Shakshuka, mic dejun tradițional evreiesc Shakshuka, un mic dejun excelent, la care nu m-aș fi gândit vreodată să fie atât de…
Ghiveci de legume cu orez / Pilaf sârbesc Că e vară sau e vremea postului acest ghiveci de legume / pilaf…
Sos tzatziki cu mentă și iaurt grecesc Renumitul sos tzatziki cu mentă și iaurt grecesc, a ajuns sa fie făcut în…
Tartă – Plăcintă cu praz caramelizat și brânză de oaie și bacon Sunt de-a dreptul fascinat de aceste tarte sărate făcute…
Supă cremă de sfeclă roșie cu portocale și grisine învelite în șuncă Sfecla roșie ne este de ajutor in foarte multe…
Budincă de fasole cu ciocolată și vin de Porto Da!!!! Budincă de fasole cu ciocolată și vin de Porto, deși sunt…
Papanași fierți cu brânză dulce, smântână și dulceață Când vine vorba de dulce, cu siguranță eu sunt primul care ridic mâna.…
O rețetă simplă și din numai câteva ingrediente alături fac ca acești cartofi dulci crocanți și sos de avocado cu iaurt…
Yeeee, Cookies din nou! De această dată Cookies cu ciocolată, merișoare și stafide. Bine recunosc cu multă ciocolată și fructe deshitratate.…
Aluat fraged cu unt Aluat fraged cu unt Bun găsit! Acest aluat fraged cu unt este atât de bun și de…