Prăjitura Regina Maria Unul din cele mai apreciate deserturi de români este Prăjitura Regina Maria și sincer de când mă știu…
Cozonac glazurat cu mac, vișine și ciocolată cu alune de pădure Cine s-ar fi gândit să faci un Cozonac glazurat cu…
Cozonac glazurat cu nucă, rahat, Nutella și ciocolată cu alune de pădure Cine s-ar fi gândit să faci un Cozonac glazurat…
Ouă pestrițe vopsite cu coloranți alimentari Vremea Paștelor e aproape, așa că astăzi vă aduc un altfel de rețetă de Ouă pestrițe…
Pască cu ciocolată, brânză și căpșuni Probabil cea mai bună pască pe care am mâncat-o vreodată, este această pască cu ciocolată,…
Drob cu ciuperci hribi și champignon Drob cu ciuperci hribi și champignon, alternativa perfectă pentru cei care nu mănâncă carne. Gustos…
Pască fără aluat cu cremă de brânză și stafide O pască fără aluat cu cremă de brânză și stafide este potrivită…
Tort Amandină – desertul spectaculos pentru iubitorii de ciocolată Azi facem un desert cu mințiți din copilărie, Tort Amandină – desertul…
Mucenici moldovenești cu nucă și miere din aluat opărit Garantat cei mai buni și mai fini Mucenici moldovenești cu nucă și…
Ciocolată de casă cu caramel și migdale, cel mai bun baton de ciocolată Ciocolată de casă cu caramel și migdale, cel…
Cornuri pufoase tip croissant cu Nutella Mi-a fost poftă de cornulețele în două culori și uite din același aluat plus încă…
Griliaș de casă – Bomboane din caramel cu nucă coaptă Când mă gândesc la griliaș de casă, efectiv îmi vine în…