Mucenici moldovenești cu nucă și miere din aluat opărit Garantat cei mai buni și mai fini Mucenici moldovenești cu nucă și…
Profiterol Croque en bouche Categoric acest Profiterol Croque en bouche este unul din cele mai reușite deserturi pe care le-am făcut…
Plăcintă Quatro Formagi cu rucola și prosciutto O plăcintă mai bună și mai delicioasă ca Plăcintă Quatro Formagi cu rucola și…
Tort Guatemala – Blat umed de ciocolată, mousse de zmeură și fistic Tare de mult nu am mai făcut un desert…
Palmieri cu nuci și ciocolată Când vine vorba de patiserie sunt primul care ridic mâna iar când vorbim de Palmieri cu nuci…
Ciocolată de casă cu caramel și migdale, cel mai bun baton de ciocolată Ciocolată de casă cu caramel și migdale, cel…
Aluat pentru ecler și choux a la creme Întotdeauna am fost fascinat de acest aluat, cum crește văzând cu ochii. Acest…
Cornulețe cu unt, smântână Și rahat Aceste cornulețe cu unt, smântână și rahat sunt deliciul care au făcut ca duminica asta…
Negresă cu cocos și vișine – Brownie cu cocos și vișine Cu siguranță aceasta Negresă cu cocos și vișine – Brownie…
Palmieri cu migdale și scorțișoară Când vine vorba de patiserie sunt primul care ridic mâna iar când vorbim de palmieri cu…
Biscuiți cu ardei copți și cheddar Categoric acești biscuiți cu ardei copți și cheddar vor fi iubiți în egală măsură atât…
Suspiro limeno – Cremă cu 3 tipuri de lapte și bezea cu lime Suspiro limeno – Cremă cu 3 tipuri de…