In ultima vreme am tot încercat sa nu nu mai mănânc carne și se pare ca îmi cam iese, nu as putea spune ca sunt sau ca voi deveni vegetarian, nici măcar lacto sau ovo-lacto-vegeterian. Pur și simplu, dacă pana mai zilel trecute nu era zi in care sa nu mănânc carne, acum sunt perioade destul de lungi in care efectiv nu ma aproprii de nici un fel de carne, nici macar peste.
Acum ca suntem in plină vara, legumele au un preț foarte accesibil, am zis sa ma joc cu culorile și bineînțeles cu gustul.
Totul a venit odată Rețetele pentru blog… Da, va vine sa credeți? Eu care eram un carnivor convins, însă acum îmi iau proteinele din linte, fasole, mazare, etc. Și credeți-ma ca mi-e bine, am analizele in limitele normale, ma odihnesc mai bine, plus ca am început sa dau jos din kilograme! Yeeeeeee 🙈🙈🙈🙈
Astăzi am fost in piața de legume din cartier, ca sa cumpăr castraveți pentru a-i pune la soare, însă ca de fiecare data deși am o ținta perfecta, ma holbez prin piața și uite-așa mai vin acasa și cu altele. Am luat dovlecel, ardei gras galben, ardei capia, ceapa roșie și ardei iute. Din toate acestea, am făcut niște minunate frigărui de legume marinate in stil mediteranean. Iar acum când scriu efectiv îmi lasă gura apa, încât cred ca și mâine le voi face!