Pulpe de rață confit cu varză Bavareză cu prune uscate și găluște o rețetă care combină o rețetă clasică franceză de gătire a pulpelor de rață cu o veritabilă varză roșie călită in stil Bavarez și celebrele găluște pe care nemții le numesc spatzle. O combinație clasică, dar reușită și plină de gust.
Alte rețete cu rață:
Rață întreagă la cuptor, umplută cu mere și rădăcinoase coapte, rețetă pe care o găsești aici:
Piept de rață cu linte verde și nectarine caramelizate, rețetă pe care o găsești aici:
Tocăm ceapa mărunt și o punem la călit in ulei cu sare să se înmoaie, după aceea adăugăm varza tocată și continuăm să călim până se înmoaie bine. În caz că varza nu este suficient de suculentă mai putem adăuga din când în când câte puțină apa. Adăugăm vinul, merele, prunele uscate, scorțișoara, zahărul brun, dăm gust cu sare, piper și lăsăm la foc mic să se îmbine gusturile încă 10 minute.