Multă lume se ferește să facă salată de icre de crap și nu știu de ce, pentru că se fac foarte ușor și ies demențial de bune dacă respecți rețeta pas cu pas.
Îți plac icrele? Atunci astăzi vom face o salata cu icre de crap din griș cu ceapă și lămâie. Este atât de ușor de făcut, gustul fiind net superior celor din comerț, plus că știm exact ce conțin. Sunt cremoase și pufoase în același timp și nu trebuie să fi vreun maestru ca să le dai gata.
Le putem face cu griș sau cu pâine veche înmuiată în lapte însă eu prefer să le fac cu griș, deoarece implică mai puțină manoperă și nu ramân cocoloașe de la pâine.
Asadar vă invit să Rămâneți alături pentru lista ingredinetelor, dar și a modului simplu de preparare.
Pentru multe alte rețete de salate, intrați în secțiunea salate, click aici sau pe fotografie
Deasemeni mă puteți urmări pe Instagram, click pe fotografie.
Sau pe pagina de Facebook, click pe fotografie.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Punem apa la fiert și adăugăm grișul, exact ca la griș cu lapte, fierbem pentru 5 minute. După ce a fiert amestecăm din când pentru a nu se face pojghiță, până se răcește.
Adăugăm zeama de lămâie, ceapa tocată mărunt și icrele, omogenizăm, după care adăugăm uleiul treptat, ca la maioneză.
Servim cu pâine prăjită, ceapă roșie și lămâie. Mai simplu de atât nici că se poate, dar acum vă las să vă pregătiți ingredientele și să vă apucați de treabă, nu înainte de a vă ura spor la treabă și poftă bună!