Prăjitura Rubin Prăjitura Rubin face parte din colecția de top a prăjiturilor mele, blaturi umede, mousse-uri pufoase și aerate, totul completat…
Waffe cu fructe și sirop de arțar Să faci waffe cu fructe și sirop de arțar e chiar floare la ureche,…
Trio mousse de zmeură cu ciocolată albă Un adevărat răsfăț atât pentru ochi, dar mai ales pentru gust, un Trio mousse…
Clătite pane umplute cu ciuperci și cașcaval Aceste Clătite pane umplute cu ciuperci și cașcaval sunt de-a dreptul delicioase, crocante la…
Pulpe de pui cu miere, muștar și cartofi la cuptor Pentru prima dată când am văzut aceste pulpe de pui, ideea…
Palmieri crocanți cu scorțișoară Când vine vorba de patiserie sunt primul care ridic mâna și nu cred să existe ceva cu…
Millefeuille cu cremă de vanilie și zmeură Millefeuille vine din cuvântul franțuzesc mille-feuille, care înseamnă 1000 de foi. La bază seamănă…
Sos remoulade făcut în casă fără conservanți – Rețetă franțuzească Sos remoulade făcut în casă fără conservanți – Rețetă franțuzească, este…
Foitaj cu prune și migdale – Desert rapid cu foitaj din comerț Ți-au venit musafirii pe nepusă masă, sau e…
Savarine tiramisu Vestitele și clasicele savarine cu frișcă și dumceată de căpșuni sau transformat în Savarine tiramisu însiropate cu cafea și…
Cartofi Dauphinoise Întotdeauna am fost fascinat de rețetele simple, așa cum sunt și de această rețetă cu cartofi, simplă și…
Tort choux a la creme cu blaturi umede de cacao, cremă de vanilie și glazură crocantă de ciocolată Pot spune că…