Brunch

Marmeladă de portocale – Rețetă autentică din…

Marmelada se referă la conservarea fructelor cu toți coaja și suc, fierte cu zahăr și apă. Se poate face din aproape…

(4.4 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 8 ouă mari
  • 30 g zahăr tos
  • 80 ml ulei floarea soarelui
  • 200 g iaurt gras/ lapte bătut
  • 250 g făină de mălai
  • 100 g făină de grâu
  • 10 g praf de copt
  • 250 g brânză de vaci
  • 600 g telemea de oi mai uscată
  • Sare dacă mai este nevoie
  • Pentru servit smântâna la aprecierea fiecăruia! ;)

Ciorbă de perișoare à la grec

Ciorbă de perișoare à la grec Azi o sa facem cea mai bună și mai delicioasă Ciorbă de perișoare à la…

(4.4 / 5)

Pui la cuptor cu portocale, miere și…

Pui la cuptor cu portocale, miere și cumin Pui la cuptor cu portocale și miere este o combinație delicioasă între dulceața…

(4.6 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • O vânată medie
  • 2 roșii proaspete
  • 2 buc burrata/ mozzarella
  • Sare și piper după gust
  • 30 ml ulei măsline
  • Un pumn de frunze de busuioc

Vinete coapte cu buratta, roșii și busuioc

Mi-a fost dat să gust și să mănânc foarte multe preparate de vară, dar ca ăsta de bun nu cred să…

(0 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 3 ouă
  • 200 g zahăr
  • 220 g ciocolată neagră 70 % cacao
  • 200 g unt minim 80% grăsime
  • 30 g cacao
  • 50 g făină albă de grâu
  • 130g unt de arahide
  • 200 g prune proaspete
  • 1 lingură rasă de scorțișoară măcinată

Brownie cu prune, ciocolată și unt de…

Brownie cu prune, ciocolată și unt de arahide, crocant la exterior și umed la interior, fără praf de copt și iar…

(5 / 5)
Ciambellone umplut cu cremă de ciocolată View Ingredients
x
Ingredients
  • 3 ouă
  • 180 g zahăr
  • 10 g zahar vanilat
  • 75 ml lapte
  • 90 ml ulei
  • 270 g făină albă
  • 30 g amidon
  • 5 g praf de copt
  • Un praf de sare
  • 150 g cremă de ciocolată
  • Zahăr pudră pentru decor

Ciambellone umplut cu cremă de ciocolată

Ciambellone umplut cu cremă de ciocolată   Ciambellone umplut cu cremă de ciocolată, o prăjiturică italienească la origine, care la noi…

(4.1 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 500 g gălbiori
  • 4-5 căței de usturoi
  • O ceapa medie
  • 3 linguri ulei de măsline
  • 100 ml vin alb sec
  • 200 ml smântâna pentru gătit
  • 2 linguri de muștar
  • O legătura de pătrunjel
  • 100 g faina de mălai
  • 450 ml apa
  • Sare după gust
  • 2 linguri de ulei

Gălbiori cu smântână, usturoi și mămăliguță

Îmi aduc aminte cum in copilărie, alături de bunici mergeam după tot felul de bunătăți prin pădurile din zona Banatului, cum…

(4 / 5)

Salată de vinete cu lămâie și tahini…

Nu este obligatoriu ca pâinea sa o facem din făină integrală, merge foarte bine și cu făină albă.

(4.8 / 5)

Pate de păstrăv afumat cu lămâie, o…

  Pate de păstrăv afumat cu lămâie, o gustare ușoară și rapidă   Azi facem un Pate de păstrăv afumat cu lămâie,…

(5 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 350-400 g foitaj
  • 6-8 pere medii
  • 150 g zahar
  • 115 g unt
  • 100 ml smântâna pentru frisca
  • 1 plic de zahar vanilat
  • Zahar pudra pentru decor
  • Câteva frunze de mentă

Pere coapte în foitaj cu sos de…

Vrei să faci un desert, nu ai timp și nici chef să fierbi pe o crema, sâ coci un blat, să…

(5 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 600 g de făină integrală
  • 250 ml apă călduță
  • 10 g drojdie proaspătă
  • 3-4 linguri ulei de măsline
  • 1 lingura sare
  • 1 lingura de zahăr
  • 2-3 căței de usturoi
  • 1 legătura de pătrunjel
  • 50 ml ulei de măsline
  • Sare și piper după gust

Pită turcească din făină integrală coaptă în…

Nu este neaparat sa facem pita din făină integrala, liniștiti o putem face din făină albă.

(4.7 / 5)
x

Register

Lost Password