Covrigi crocanti cu chimen, vin și ulei de măsline Întotdeauna mi-a plăcut să ronțăi câte ceva… nu știu, cred…
Cornuri crețe cu telemea, fragede și crocante Întotdeauna am fost un mâncăcios, mi-a plăcut să gust din toate, să experimentez…
Sărățele cu telemea, crocante și fragede, rețetă simplă și rapidă Cred că nu există persoană căreia nu îi place să…
Pate de ton cu capere și măsline Pentru zilele în care timpul ne este limitat sau suntem foarte obosiți și…
Salată cu paste în stil grecesc În general salata grecească o fac în lunile de vară când legumele sunt în…
Papanași cu brânză sos de smântână și dulceață Mai tradițional și mai cunoscuți decât ai noștrii Papanași cu brânză sos de…
Tartar de vită cu sfeclă coaptă și hrean Tartarul este o carne crudă tăiată cubulețe mici și servită de obicei cu…
Babka, cozonac cu multă umplutură de alune de pădure și ciocolată Babka este acel cozonac cu multă umplutură, iar azi…
Pită / Turtă țărănească coaptă pe plită sau în tigaie Această pită / turtă țărănească coaptă pe plită sau în tigaie…
Trio de Hummus, clasic, cu dovleac și cu măsline Că tor veni vremea postului, avem un motiv numai bun și întemeiat…
Pogăcele cu jumări și chimen – rețetă ungurească Ideale ca și gustare, pogăcele sunt preferate atât de cei mici cât…
Cornulețe sărate umplute cu cabanos și cașcaval Parcă simt mirosul cozonacilor și al fripturilor care mai de care din fiecare casă…