Gustari

Babka, cozonac cu multă umplutură de alune…

Babka, cozonac cu multă umplutură de alune de pădure și ciocolată    Babka este acel cozonac cu multă umplutură, iar azi…

(3.7 / 5)

Pită / turtă țărănească coaptă pe plită…

Pită / Turtă țărănească coaptă pe plită sau în tigaie Această pită / turtă țărănească coaptă pe plită sau în tigaie…

(3.9 / 5)

Trio de Hummus: clasic, cu dovleac și…

Trio de Hummus, clasic, cu dovleac și cu măsline  Că tor veni vremea postului, avem un motiv numai bun și întemeiat…

(5 / 5)

Pogăcele cu jumări și chimen – rețetă…

Pogăcele cu jumări și chimen – rețetă ungurească    Ideale ca și gustare, pogăcele sunt preferate atât de cei mici cât…

(4.2 / 5)

Cornulețe sărate umplute cu cabanos și cașcaval

Cornulețe sărate umplute cu cabanos și cașcaval Parcă simt mirosul cozonacilor și al fripturilor care mai de care din fiecare casă…

(5 / 5)

Tartă – Plăcintă cu praz caramelizat și…

Tartă – Plăcintă cu praz caramelizat și brânză de oaie și bacon Sunt de-a dreptul fascinat de aceste tarte sărate făcute…

(5 / 5)

Pate de conopidă coaptă cu fistic –…

 Pate de conopidă coaptă cu fistic – rețetă vegană – rețetă de post Zilele trecute a venit mama pe la mine,…

(4.4 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 150 g amestec de fructe oleaginoase (nuci, migdale, fistic, etc)
  • 100 g fructe uscate (eu am pus merisoare și stafide
  • 250 g fulgi de ovăz
  • 100 g unt
  • 100 g miere
  • 1 lingura Scorțișoara
  • 1 praf de sare

Granola un dulce sănătos cu fructe, semințe…

Bun găsit astăzi facem Granola un dulce sănătos cu fructe, semințe și miere, dar ce este granola vom vedea pe parcursul…

(4 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 1 kg vinete
  • 150 ml ulei de vegetal
  • 300 g brânză feta
  • 500 g roșii proaspete
  • 200 g măsline Kalamata fără sâmburi, dar putem pune și altfel de măsline
  • Câteva fire de oregano proaspăt dar merge și cel uscat dacă nu găsim
  • Sare și piper după gust

Vinete la grătar cu feta, roșii, măsline…

Nu știi ce să pregătești ceva rapid, bun și să mai schimbi meniul, atunci îți propun niște Vinete la grătar cu…

(5 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 8 ouă mari
  • 30 g zahăr tos
  • 80 ml ulei floarea soarelui
  • 200 g iaurt gras/ lapte bătut
  • 250 g făină de mălai
  • 100 g făină de grâu
  • 10 g praf de copt
  • 250 g brânză de vaci
  • 600 g telemea de oi mai uscată
  • Sare dacă mai este nevoie
  • Pentru servit smântâna la aprecierea fiecăruia! ;)

Pate de păstrăv afumat cu lămâie, o…

  Pate de păstrăv afumat cu lămâie, o gustare ușoară și rapidă   Azi facem un Pate de păstrăv afumat cu lămâie,…

(5 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 300 g dovlecel
  • 150 g ciuperci champignon
  • O ceapa roșie mare
  • 150 g ardei capia
  • 150 g ardei gras galben
  • 1 ardei iute verde
  • Pentru dressing
  • Zeama de la o jumătate de lămâie
  • 70 ml ulei de măsline
  • 1 lingurița de oregano uscat
  • Câteva frunze de busuioc
  • 1-2 căței de usturoi
  • Sare și piper după gust

Frigărui de legume marinate in stil mediteranean

In ultima vreme am tot încercat sa nu nu mai mănânc carne și se pare ca îmi cam iese, nu as…

(4 / 5)
x

Register

Lost Password