Medium

View Ingredients
x
Ingredients
  • 4 pulpe de rață de aproximativ 250g/buc
  • Boabe de piper
  • 2 foi de dafin
  • 100 ml ulei vegetal
  • Sare după gust
  • 1 kg varză roșie
  • O ceapă medie
  • 50 ml ulei vegetal
  • 250 g mere verzi
  • 100 g prune deshitratate fără sâmburi
  • 200 ml vin roșu sec
  • 50 g zahăr brun
  • Scorțișoară după gust
  • Sare și piper după gust
  • 2 oua
  • 70-75 g făină depinde de ouă poate ajunge și la 100 g
  • O legătură de pătrunjel
  • 30 g unt

Pulpe de rață confit cu varză Bavareză…

Pulpe de rață confit cu varză Bavareză cu prune uscate și găluște o rețetă care combină o rețetă clasică franceză de…

(5 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 4 kg de mere roșii
  • 500-700 g zahăr sau mai mult după gust
  • 1 l apă

Marmeladă de mere fără amidon, produs tradițional

Anul acesta am fost în Valencia și la micul dejun erau niște cuburi închise la culoare, prima zi am evitat, a…

(4.7 / 5)

Ciorbă de perișoare à la grec

Ciorbă de perișoare à la grec Azi o sa facem cea mai bună și mai delicioasă Ciorbă de perișoare à la…

(4.4 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 200 g făină albă
  • 35 g cacao
  • 3 ouă
  • 170 g zahăr
  • 90 ml cafea fierbinte
  • 170 g iaurt grecesc
  • 95 ml ulei floarea soarelui
  • 100 g ciocolată neagră mărunțită
  • 5 g praf copt (1 linguriță)
  • 2 g bicarbonat de sodiu (1/4 linguriță)
  • Un praf de sare
  • 600 ml lapte
  • 5 Gălbenușe
  • 75 g amidon
  • 200 g zahăr
  • Un praf de sare
  • 1 lingura extract de vanilie
  • 400 g banane
  • 100 g albușuri cântărite
  • 180 g zahăr
  • 230 g unt cu minim 80% grăsime
  • Un praf de sare

Tort de ciocolată cu cremă patiseră, banane…

Tort de ciocolată cu cremă patiseră de vanilie, banane și cremă de bezea elvețiană, un desert care este rezultatul ce visezi…

(4.7 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 200 g făină albă
  • 35 g cacao
  • 3 ouă
  • 170 g zahăr
  • 90 ml cafea fierbinte
  • 170 g iaurt grecesc
  • 95 ml ulei floarea soarelui
  • 100 g ciocolată neagră mărunțită
  • 5 g praf copt (1 linguriță)
  • 2 g bicarbonat de sodiu (1/4 linguriță)
  • Un praf de sare
  • 450-500 g mure proaspete
  • 600 ml lapte
  • 5 Gălbenușe
  • 75 g amidon
  • 100 g unt
  • 200 g zahăr
  • Un praf de sare
  • 1 lingura extract de vanilie

Tort de ciocolată cu cremă patiseră de…

Dragii mei, nici nu mi-am dat seama cum a trecut timpul și am ajuns să împărtășesc cu dumneavoastră 100 de rețete,…

(4 / 5)

Supă de ciuperci de pădure cu smântână…

Supă de ciuperci de pădure cu smântână și pesto de pătrunjel cu usturoi   Supă de ciuperci de pădure cu smântână…

(4.1 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 2 bucăți piept de rață
  • Sare și piper după gust
  • 1 morcov mediu
  • 1/2 ceapa albă
  • 2 căței de usturoi
  • 1 ceașca linte verde( aproximativ 80 g)
  • 2 cești și jumătate de apa
  • 1 lingura ulei de măsline
  • Sare și piper dupa gust
  • 1/2 legătura pătrunjel
  • 2 nectarine
  • 2 linguri de zahar
  • 30 g unt
  • 50 ml vin alb
  • Un praf de sare

Piept de rață cu linte verde și…

E vară și ar cam trebui să profitam din plin de sezonul legumelor și al fructelor, așa ca m-am gândit sa…

(5 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 100 g faina de migdale
  • 180 g unt
  • 150 g zahar brun
  • 360 g faina albă
  • 1 lingurița extract de vanilie
  • 3 linguri de lapte
  • Un praf de sare
  • 100 g miere
  • 500 g zmeura
  • Zeama de la 2 portocale
  • 4 linguri cu vârf de faina
  • 2-3 linguri zahar brun
  • 150 g amestec de fructe oleaginoase (nuci, migdale, fistic, etc)
  • 100 g fructe uscate (eu am pus merisoare și stafide
  • 250 g fulgi de ovăz
  • 100 g unt
  • 100 g miere
  • 1 lingura Scorțișoara
  • 1 praf de sare

Prajitura cu zmeura, granola și miere

  Când am făcut prima data prajitura acestea, va recunosc ca au fost foarte apreciate, de către toți ai mei, darămite…

(0 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 500 g faina albă
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 20 g drojdie
  • 1 lingura de zahar
  • 1 lingurița de sare
  • 300-350 ml apa
  • 1 galbenus
  • 200 g mozzarella
  • 200 g feta
  • 150 g ricotta
  • 2 oua
  • Câteva fire de cozi de ceapa verde pentru decor

Khachapuri – Placinta georgiana cu brânza –…

Khachapuri este o placinta traditionala georgiana umplută cu brânza și ou. De fapt este un aluat de pâine cu ulei de…

(5 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 500 g faina de mălai
  • 300 + 50 g faina albă de grâu / pentru uns
  • 50 g drojdie
  • 50 g zahar
  • 150 ml ulei vegetal
  • 15-20 g sare in funcție de gust
  • 1 l de apa aproximativ

Pita de mălai, mălai copt sau mălai…

Pita de mălai, un gust și o savoare aparte! Nu pot spune decât ca de când am descoperit-o pur și simplu…

(4.1 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 150 g unt
  • 100 g zahăr
  • 300 g faina
  • 2 oua
  • Un praf de sare
  • 1 conserva de lapte condensat (350 ml)
  • 300gr frisca
  • 3 galbenusuri
  • 4 linguri de amidon
  • 100 g zahar

Tarta cu caise și crema de lapte,…

E vremea caiselor, moment prielnic pentru a face un altfel de tarta. Mi-a mai rămas in congelator o porție de aluat…

(2 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 4 ouă de dimensiuni medii
  • 1 vârf de sare
  • 30 de grame de zahăr
  • 180 de grame de făină
  • 350 mililitri de lapte
  • 40 de grame de merisoare deshidratate
  • 40 de grame de unt
  • 1 lingură de zahăr pentru caramelizat
  • 1 lingura zahar pudra pentru decor

Șmoară, desert traditional românesc din regiunea Banatului…

Șmoară, preparat culinar din gastronomia bănățeana, preluat de la șvabii care au locuit la Pesac, denumirea austriaca fiind de Kaisersmarn. Se…

(5 / 5)
x

Register

Lost Password