Medium

Coaste de porc – scăricică la cuptor…

Coaste de porc – scăricică la cuptor cu sos barbeque și salată Coleslaw cu iaurt și miere Știai ca cea mai…

(4.1 / 5)

Budincă de fasole cu ciocolată vin de…

Budincă de fasole cu ciocolată și vin de Porto Da!!!! Budincă de fasole cu ciocolată și vin de Porto, deși sunt…

(0 / 5)

Papanași fierți cu brânză dulce, smântână și…

Papanași fierți cu brânză dulce, smântână și dulceață Când vine vorba de dulce, cu siguranță eu sunt primul care ridic mâna.…

(4.6 / 5)

Batoane Snickers făcute în casă

Batoane Snickers făcutE în casă, o rețetă simplă și delicioasă   Am testat în fel și chip aceste batoane Snickers făcute…

(4.7 / 5)

Aluat fraged cu unt

Aluat fraged cu unt Aluat fraged cu unt Bun găsit! Acest aluat fraged cu unt este atât de bun și de…

(4.1 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 400 g făină albă plus extra pentru întins
  • 200 g unt
  • 2 ouă întregi
  • 150 g smântână cu 20% grăsime
  • 20 g zahăr vanilat
  • Un praf de sare
  • 40 g zahăr pudră pentru deasupra
  • 3 kg mere
  • 100 g unt
  • 200 g stafide
  • 200 g zahăr
  • 10 g zahăr vanilat
  • 3 linguri de griș
  • Zahăr pudră pentru ornat

Plăcintă cu mere și scorțișoară în aluat…

  Plăcintă, când aud acest cuvânt mă duce gandul la plăcintă cu mere, cu brânză și stafide, cu dovleac, cu nuci…

(4.2 / 5)

Plăcintă cu brânză și stafide în aluat…

Placintă cu brânză și stafide în aluat fraged cu unt:   Plăcintă, când aud acest cuvânt ma duce gandul la plăcintă…

(4.1 / 5)

Tort de clătite cu mere caramelizate, alune…

Avem anul acesta mere din plin, așa că trebuie să ne punem mintea la contribuție! Ieri eram prin livada de meri…

(5 / 5)

Gulaș de vită cu găluște și cartofi,…

Gulaș de vită cu găluște și cartofi, rețetă autentică ungurească Azi facem cel mai bun Gulaș de vită cu găluște și…

(4.7 / 5)

Burger cu pulled pork, sos barbeque și…

Burger cu pulled pork, sos barbeque și salată Coleslaw cu iaurt și miere   De când aștept momentul să fac un…

(5 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 280 g biscuiți digestivi
  • 140 unt cu 80% grăsime
  • 750 g ricotta
  • 250 ml smântână 32%
  • 200 ml smântână pentru frișcă
  • 150 g zahăr pudră
  • 1 plic de zahăr vanilat
  • 10 g gelatină
  • 60 ml apă rece
  • 800 dulceață căpșuni/ cireșe/ caise/ piersici
  • 10 g gelatină
  • 60 ml apă rece

Cheesecake cu ricotta și topping de căpșuni,…

Cheesecake-ul este un desert format din minimum 2 straturi, cel mai important ca și consistență fiind cel de brânză, care poate…

(4.3 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 4 pulpe de rață de aproximativ 250g/buc
  • Boabe de piper
  • 2 foi de dafin
  • 100 ml ulei vegetal
  • Sare după gust
  • 1 kg varză roșie
  • O ceapă medie
  • 50 ml ulei vegetal
  • 250 g mere verzi
  • 100 g prune deshitratate fără sâmburi
  • 200 ml vin roșu sec
  • 50 g zahăr brun
  • Scorțișoară după gust
  • Sare și piper după gust
  • 2 oua
  • 70-75 g făină depinde de ouă poate ajunge și la 100 g
  • O legătură de pătrunjel
  • 30 g unt

Pulpe de rață confit cu varză Bavareză…

Pulpe de rață confit cu varză Bavareză cu prune uscate și găluște o rețetă care combină o rețetă clasică franceză de…

(5 / 5)
x

Lost Password