Mămăligă cu brânză și smântână – Taci și înghite – Rețetă ardelenească Când stau și mă gândesc la această mămăliga,…
Super pâinici cu smântână fără drojdie Pâinea este probabil cel mai consumat aliment al românilor, motiv pentru care o consumăm sub…
Omletă cu ceapă verde și brânză de capră ca la bunica Cea mai bună omletă sau “ratotă”, așa cum i se…
Plăcintă turcească cu brânză sărată Astăzi mi-am adus aminte de o plăcintă cu brânză sărată pe care o aveam la micul…
Tartă Nicoleta cu ciocolată, merișoare și banane Se pare că și unele doamne sunt îndrăgostite iremediabil de ciocolată, nu numai…
Plăcinte țărănești cu cartofi de post, la tigaie Vestite și apreciate de toată lumea, aceste Plăcinte țărănești cu cartofi de post…
Covridog cu brânză topită – Cremwursti în corn Salivez cu gândul la acești cremwursti în corn de mai bine de…
Risotto cu pui și ciuperci Pur și simplu iubesc ciupercile, de oricare ar fi ele, ca sunt de pădure, champignon, pleurotus,…
Ciuperci umplute cu bacon și cașcaval Pur și simplu iubesc ciupercile, de oricare ar fi ele, ca…
Tartă cu căpșuni și mascarpone Dacă tot e vremea căpșunilor, atunci să facem deserturi cu căpșuni! Ceva simplu, rapid și de…
Plăcinte țărănești cu brânză, ceapă și mărar, la tigaie Cine poate rezista unor Plăcinte țărănești cu brânză, ceapă și mărar, la…
Cornulețe moi și pufoase în două culori umplute cu rahat Poate cele mai bune cornuri cu rahat, care îmi aduc aminte…