Abonează-te la canalul de Youtube

Batoane Bounty cu zmeură din numai 5 ingrediente

( 4.6 din 5 )
Se încarcă...
  • 12Porții
  • 30 mPreparare
  • 0 mGătire
  • 30 mGata în
Printează rețeta

Batoane Bounty cu zmeură din numai 5 ingrediente 

 

Combinația de cocos cu zmeură cred că este una din cele mai reușite și probabil că cea mai bună deși și cea cu lime este genială.

Cum am ajuns să fac această combinație, este simplu… au apărut bomboanele rafaello cu zmeură și având în vedere că baza lor este tot cocosul, am zis că musai zmeura trebuie să fie bună și în combinație cu ciocolata Bounty. 

Zmeura am primit-o de la prietena mea Laura Laurențiu iar de aici nu a fost decât un pas să mă apuc de treabă! Am dat repede fuga până la magazin și m-am aprovizionat cu cele necesare. Ei de aici a început adevarata distracție până i-am dat de cap rețetei, zmeura am pus-o la ochi, mi-a ieșit prea moale, apoi am mai adăugat cocos și s-a prea întărit, însă până la urmă i-am dat de capăt și a ieșit o minunăție, pe care acum dumneavoastră o puteți face fără probleme, având rețeta detaliată pas cu pas și deasemeni și ingredientele exacte, pentru  realizarea batoanelor de ciocolată cu zmeură.

Deasemeni puteți încerca și alte dulciuri cu cocos în diferite forme, gusturi și arome, cu ciocolată sau fără.

Bomboane Rafaello cu portocale, rețeta aici sau click pe fotografie.

Prăjitură Bounty cu cocos și ciocolată, rețeta aici sau click pe fotografie. 

Ciocolată de casă cu cocos, prăjitură cu ciocolată Bounty, rețeta aici sau click pe fotografie.

Ingrediente:

  • 230 g cocos răzuit
  • 400 g lapte condensat pentru prăjituri îndulcit
  • 80 g zmeură proaspătă
  • 1 lingură de miere
  • 200 g ciocolată cu lapte sau neagră, după preferințe

Mod de preparare:

Punem 200 g de cocos cu laptele condensat într-un castron și le omogenizăm bine.

Împărțim compoziția în 3 părți egale și 2 părți le punem într-o tavă pătrată, tapetată cu folie de prospețime și uniformizăm prin apăsare, astfel încât să obținem o suprafață netedă.

Cealaltă parte o amestecăm cu restul de cocos, zmeura și mierea. Le amestecăm bine până obținem o compoziție omogenă.

Turnăm și compoziția de cocos cu zmeură peste cea din tavă și uniformizăm din nou.

Cu o racletă sau un șpaclu de patiserie tăiem 12 batoane egale și dăm la congelator pentru 1-2 ore.

Pe bain marie topim ciocolata, după care cu ajutorul unei furculițe scufundăm câte o bucată de baton, o scurgem bine și le așezăm pe o tavă tapetată cu hârtie de copt.

Putem orna cu zmeură proaspătă și fulgi de cocos.  Punem la rece să se întărească ciocolata după care putem servi.

Simplu, rapid și gustos, așadar nu îmi rămâne decât să vă urez spor la treabă și poftă bună!

Tips & variations

  • Dimensiune tavă: 20/20 cm

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

- Shopping List
x

Parola pierduta

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. mai multe informații

Setările de coockie pe acest website trebuie setate pe "permite coockies" pentru a vă putea oferi cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă continuați să folosiți acest website fără a schimba setările de coockie sau apăsați pe "Accept" înseamnă că sunteți de acord cu ele.

Închide