Abonează-te la canalul de Youtube

Bomboane Rafaello cu portocale și fistic, făcute în casă

( 4.6 din 5 )
Se încarcă...
  • 40 bucPorții
  • 40 mPreparare
  • 5 mGătire
  • 45 mGata în
Printează rețeta

 

Bomboane Rafaello cu portocale și fistic, făcute în casă

 

Dacă îți place cocosul, imposibil să nu îți placă și bomboanele bomboane Rafaello cu portocale și fistic.
Pornind de la rețeta originală am decis să fac niște modificări și să îmbin gusturile portocalelor cu cocos și fistic. Că bine am făcut, pentru că au ieșit niște bomboane excelente.
Sunt ușor de făcut și nu necesită nici un fel de pregătire în domeniu, trebuie sa respecți câțiva pași și la final te vei bucura de un desert minunat.

Dacă iti place cocosul poți încerca și biscuiții cu cocos fragezi. din doar 4 ingrediente și sunt cel puțin la fel de ușor de făcut

Rămâneți alături pentru lista ingredientelor, dar și modul simplu de preparare.

Pentru alte prăjituri și torturi deosebite, deasemeni rețete explicate pas cu pas găsiți aici în secțiunea desert sau click pe fotografie. 

necunoscut.jpg

Deasemeni mă puteți urmări pe Instagram, click pe fotografie.

necunoscut.jpg

Sau pe pagina de Facebook, click pe fotografie.

1__#$!@!#__necunoscut.jpg

Cum se fac Bomboane Rafaello cu portocale și fistic, făcute în casă

Ingrediente:

  • 400 ml lapte condensat, de ăla gros, nu pentru cafea
  • 150 g unt
  • 100 g lapte praf
  • 100 ml smântână cu minim 32% grăsime
  • Coaja rasă de la 2 portocale bine spălate
  • Un praf de sare
  • 220 g cocos
  • 50 g fistic prăjit

Mod de preparare:

Mod de preparare pas cu pas

Punem laptele condensat cu laptele praf dizolvat în smântâna pentru gătit la înfierbântat, adăugăm untul, sarea și omogenizăm bine. Vom obține un lichid destul de aproape de consistența aluatului de clătite.

Turnăm fierbinte întregul lichid peste cele 200 g de cocos, adăugăm și coaja de portocală și amestecăm până se încorporează tot lichidul.

Formăm biluțe care le umplem cu fistic prăjit și le dăm prin cocosul rămas. Le păstrăm la frigider. Atenție in funcție de calitatea cocosului dacă este mai deshitratat este posibil să mai fie nevoie de adaos de lapte sau de cocos după caz.

Simplu nu-i așa?! Dar acum e timpul să vă las să munciți, nu înainte de a vă ura spor la treabă și poftă bună!

 

Comments (2)

Leave A Comment

x

Parola pierduta

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. mai multe informații

Setările de coockie pe acest website trebuie setate pe "permite coockies" pentru a vă putea oferi cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă continuați să folosiți acest website fără a schimba setările de coockie sau apăsați pe "Accept" înseamnă că sunteți de acord cu ele.

Închide

});