Dacă îți place cocosul, imposibil să nu îți placă și bomboanele bomboane Rafaello cu portocale și fistic.
Pornind de la rețeta originală am decis să fac niște modificări și să îmbin gusturile portocalelor cu cocos și fistic. Că bine am făcut, pentru că au ieșit niște bomboane excelente.
Sunt ușor de făcut și nu necesită nici un fel de pregătire în domeniu, trebuie sa respecți câțiva pași și la final te vei bucura de un desert minunat.
Dacă iti place cocosul poți încerca și biscuiții cu cocos fragezi. din doar 4 ingrediente și sunt cel puțin la fel de ușor de făcut
Rămâneți alături pentru lista ingredientelor, dar și modul simplu de preparare.
Pentru alte prăjituri și torturi deosebite, deasemeni rețete explicate pas cu pas găsiți aici în secțiunea desert sau click pe fotografie.
Deasemeni mă puteți urmări pe Instagram, click pe fotografie.
Sau pe pagina de Facebook, click pe fotografie.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Punem laptele condensat cu laptele praf dizolvat în smântâna pentru gătit la înfierbântat, adăugăm untul, sarea și omogenizăm bine. Vom obține un lichid destul de aproape de consistența aluatului de clătite.
Turnăm fierbinte întregul lichid peste cele 200 g de cocos, adăugăm și coaja de portocală și amestecăm până se încorporează tot lichidul.
Simplu nu-i așa?! Dar acum e timpul să vă las să munciți, nu înainte de a vă ura spor la treabă și poftă bună!
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.
Mikal
Smantana lichid pt gatit?sau smantana lichida pt frisca?
chefnicu
Buna ziua, smântâna pentru gătit!