Brownies Cookies umpluți cu cremă de brânză
Sunt de-a dreptul îndrăgostit de de tot ceea ce înseamnă ciocolată și cred că se poate observa cu ușurintă acest aspect!
Încerc pe cât posibil să aduc noutăți în tot ceea ce înseamnă blogul meu, chit că este pe parte de dulce sau sărat, rețetele să fie simple și mereu la îndemâna tuturor cititorilor mei!
Astăzi am încercat să folosesc crema de brânză pentru prăjituri și torturi într-un alt fel de prăjitură și am zis să încerc să umplu un brownie! M-am picat de brownie și pe drum am schimbat direcția spre, așa că am modificat puțin mersul și din brownie-ul pe care îl știți cu toții, am făcut brownie Cookies, pe care i-am umplut cu minunata cremă de brânză pentru prăjituri și torturi cu Philadelphia.
Pentru alte prăjituri și torturi deosebite, deasemeni rețete explicate pas cu pas găsiți aici în secțiunea desert sau click pe fotografie.
Deasemeni mă puteți urmări pe Instagram, click pe fotografie.
Sau pe pagina de Facebook, click pe fotografie.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Preîncălzim cuptorul la 180 de grade Celsius.
Tapetăm 2 tăvi de cuptor cu hârtie de copt.
Într-un bol punem făina cu cacaua și praful de copt și le amestecăm.
Punem ouăle cu un praf de sare într-un bol și le batem până se spumează bine, adăugăm zahărul și batem în continuare până spuma începe să lase valuri la suprafață și zaharul este topit.
Adăugăm untul, amestecăm ușor, până la încorporare. După adăugăm și amestecul de făină și amestecăm până la omogenizare.
Rupem aluatul astfel obținut în 30 de bucăți egale, pe care le umplem cu 3-4 bănuți de ciocolată, le dăm formă de bilă și le aplatizăm ușor.
Deasupra punem încă 2-3 bănuți de ciocolată și dăm la cuptor pentru 9-10 minute. Nu vă faceți griji, vor rămâne moi după timpul de coacere, dar se vor întări când se vor tempera.
Umplem jumătate din biscuiți cu crema de brânză punem celelalte jumătăți deasupra și lăsăm ca biscuiții să tragă puțin din cremă.
Așadar dacă vă fac cu ochiul, vă urez spor la treabă și poftă bună!