Cum romanii sunt mari amatori de carne tocată, acest Caș de carne cu ardei și cașcaval cu siguranță va placul tuturor!
Din numai câteva ingrediente simple și la îndemâna tuturor, veți obține un preparat spectaculos de bun care efectiv pe noi ne-a înnebunit. Acum chiar îmi pare rău că nu am făcut porție mai mare.
Poate fi servită rece ca atare, pe un platou alături de alte gustări, in sandwich-uri sau caldă alături de un piure de cartofi cremos și niște murături.
Acum vă invit să rămâneți alături pentru lista ingredientelor dar și a modului de preparare detaliat pas cu pas.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Preîncălzim cuptorul la 180 de grade Celsius.
Tapetăm o tavă de chec de 15/25 cm cu hârtie de copt.
Tăiem ardeiul capia cubulețe.
Cașcavalul îl tăiem cuburi de 1/1 cm
Tăiem baconul julienne.
Punem toate Ingredientele într-un castron și amestecăm temeinic ca să se îmbine bine ingredientele.
Punem compoziția în tavă și dăm forma cozonacului, apoi la cuptor pentru o oră.
Scoatem tava din cuptor și o lăsăm să tempereze pentru 30 de minute în tava în care s-a copt după care o scoatem și o transferăm pe un grătar să se răcească complet.
Cam asta a fost, simplu, rapid și gustos!
Pentru multe alte rețete de gustări cu sau fără carne și multe altele, găsiți în secțiunea aperitive click aici sau pe fotografie.
Deasemeni mă puteți urmări pe Instagram, click pe fotografie.
Sau pe pagina de Facebook, click pe fotografie.