Caș de carne cu ardei și cașcaval

( 4.9 out of 5 )
Loading...
Caș de carne cu ardei și cașcaval
  • -1 bucServings+
  • 10 mTimp de preparare
  • 60 mTimp de gatire
  • 1:10 hGata in
Print Recipe

Caș de carne cu ardei și cașcaval

Cum romanii sunt mari amatori de carne tocată, acest Caș de carne cu ardei și cașcaval cu siguranță va placul tuturor!

Caș de carne cu ardei și cașcaval

Din numai câteva ingrediente simple și la îndemâna tuturor, veți obține un preparat spectaculos de bun care efectiv pe noi ne-a înnebunit. Acum chiar îmi pare rău că nu am făcut porție mai mare.

Caș de carne cu ardei și cașcaval

Poate fi servită rece ca atare, pe un platou alături de alte gustări, in sandwich-uri sau caldă alături de un piure de cartofi cremos și niște murături.

Caș de carne cu ardei și cașcaval

Acum vă invit să rămâneți alături pentru lista ingredientelor dar și a modului de preparare detaliat pas cu pas.

Cum facem Caș de carne cu ardei și cașcaval

Ingrediente:

  • 1,5 kg carne tocată de porc nu foarte grasă
  • 300 g cașcaval maturat, musai să fie că altfel se va împrăștia
  • 4 ouă întregi
  • 300 g bacon crud afumat
  • 300 g ardei capia fără cotor
  • 1 lingură praf de usturoi
  • 1 linguriță de cimbru
  • Sare și piper după gust

Mod de preparare:

Preîncălzim cuptorul la 180 de grade Celsius.

Tapetăm o tavă de chec de 15/25 cm cu hârtie de copt.

Tăiem ardeiul capia cubulețe.

Cașcavalul îl tăiem cuburi de 1/1 cm

Tăiem baconul julienne.

Punem toate Ingredientele într-un castron și amestecăm temeinic ca să se îmbine bine ingredientele.

Caș de carne cu ardei și cașcaval

Punem compoziția în tavă și dăm forma cozonacului, apoi la cuptor pentru o oră.

Caș de carne cu ardei și cașcaval

Scoatem tava din cuptor și o lăsăm să tempereze pentru 30 de minute în tava în care s-a copt după care o scoatem și o transferăm pe un grătar să se răcească complet.

Cam asta a fost, simplu, rapid și gustos!

Caș de carne cu ardei și cașcaval

Pentru multe alte rețete de gustări cu sau fără carne și multe altele, găsiți în secțiunea aperitive click aici sau pe fotografie.

Colțunași cu brânză și ceapa verde

Deasemeni mă puteți urmări pe Instagram, click pe fotografie.

1__#$!@!#__necunoscut.jpg

Sau pe pagina de Facebook, click pe fotografie.

2__#$!@!#__necunoscut.jpg

Lasă un comentariu!

x

Register

Lost Password