Print Recipe
Aveți chef de ceva dulce și rapid? Vă recomandăm această rețetă de clătite americane cu banane. Diferenţa dintre clătitele americane şi cele cu care ne-am obişnuit noi este că sunt mult mai groase, dar şi mai mici ca dimensiune.
Ingrediente
- Pentru aluat
- Pentru topping
Step by step method
-
Zdrobim cu o furculița bananele, impreuna cu scortisoara.
-
Adăugăm ouăle, zaharul si ciocolata topita.
-
Adăugăm laptele și omogenizam din nou.
-
Adaugam faina amestecata cu praful de copt si batem bine pana obtinem o compozitie omogena dar mai groasa decat la clatitele obisnuite
-
Încingem o tigaie de preferat de teflon, o ungem cu puțin ulei și turnam cu polonicul 3-4 cercuri la distante de minim 2 cm și vom avea grija ca sa ninse lipească între ele. Le coacem la foc mediu pe ambele părți.
-
Le servim calde cu fructe și sirop de arțar. Deasemeni se pot servi cu crema de ciocolata sau alte creme.