Covridog cu cașcaval în lipii, la sandwich maker
Micul dejun, cea mai importantă masă a zilei, așa că pe lângă faptul că întotdeauna îmi iau micul dejun, mereu caut să am ceva diferit, să testez gusturi și arome noi. Doar că de data aceasta gusturile le-am cunoscut, însă nu în această combinație…însă merg de minune, aduc a covridugul tradițional, însă ingredientele și modul de preparare sunt mult mai simple și rapid de făcut.
Nu durează mai mult de 10 minute și este un mic dejun consistent și foarte gustos. Se pot face și fără cașcaval, pe care îl putem înlocui cu muștar, ketchup, ori sos barbeque.
Daca doriți puteți încerca și rețeta de covridog în aluat, pe care o găsiți aici sau click pe fotografie.
Rămâneți alături pentru lista ingredientelor, dar și modul simplu de preparare, iar prima masă a zilei poate fi savurată în câteva minute.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Dăm cașcavalul pe răzătoarea cu ochiuri mari, îl împărțim în 6 părți egale.
Topim untul.
Ștergem bine cremwurstii de apă.
Întindem câte o lipie, o ungem cu unt, punem câte un cremwurst și cașcavalul. Aducem capetele spre interior și rulăm.
Punem covridogii pe grătarul sandwich-makerului și presăm ușor, îi lăsăm 2 minutelor fiecare parte, sau până se rumenesc.
Sunt gata de servit, alături de sosurile preferate, eu am servit cu muștar, khetchup și maioneză cu, așa că nu îmi rămâne decât să vă urez spor la treabă și poftă bună!