Azi facem curmale umplute cu cacao din numai 3 ingrediente, un dulce sănătos din ingrediente 100% naturale fără adaos de zahăr.
Vă asigur că acest preparat dulce este atât de gustos și sățios încât nu ai nevoie de mai mult de 1-2 bucăți și te-ai săturat. Este potrivit atât pentru vegetarieni cât și pentru zilele de post.
Cum mulți dintre noi ne confruntăm destul de des cu pofta de dulce și nu prea mai dorim să consumăm zahăr brut în deserturile noastre azi vă propun o rețetă simplă și rapidă a unui dulce foarte bun și gustos. Din numai 3 ingrediente pe care le găsim în magazinele naturiste și nu numai pregătim cel mai bun desert pe care l-am mâncat la o prietenă pe care am vizitat-o de curând la New York, doamna Maria, care este un geniu în prepararea mâncărurilor raw vegane și de la care am învățat foarte multe.
Așadar acum va invit să Rămâneți alături pentru lista scurtă a ingredientelor, dar și a modului de preparare detaliat las cu pas.
Pentru alte prăjituri și torturi deosebite, deasemeni rețete explicate pas cu pas găsiți aici în secțiunea desert sau click pe fotografie.
Deasemeni mă puteți urmări pe Instagram, click pe fotografie.
Sau pe pagina de Facebook, click pe fotografie.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Scoatem sâmburii curmalelor, făcând o incizie longitudinal. Le punem deoparte.
Tocăm mărunt boabele de cacao sau puteți lua gata tocate, se găsesc în magazinele naturiste.
Topim untul de cacao și adăugăm semințele tocate de cacao, amestecăm cât să se omogenizeze.
Umplem curmalele și le lăsăm până a doua zi la temperatura camerei. După care pot fi servite.
Simplu, rapid, gustos și sănătos.