Pulpe de pui marinate cu sos tzatziki

Pulpe de pui marinate cu sos tzatziki Pulpele de pui merg de minune cu acest sos, iar dacă mai sunt și…

(5 / 5)

Sos tzatziki cu mentă și iaurt grecesc

Sos tzatziki cu mentă și iaurt grecesc Renumitul sos tzatziki cu mentă și iaurt grecesc, a ajuns sa fie făcut în…

(4.2 / 5)

Tartă – Plăcintă cu praz caramelizat și…

Tartă – Plăcintă cu praz caramelizat și brânză de oaie și bacon Sunt de-a dreptul fascinat de aceste tarte sărate făcute…

(5 / 5)

Supă cremă de cartofi dulci cu lapte…

Supă cremă de cartofi dulci cu lapte de cocos și bacon crocant În ultima vreme am cam renunțat la ciorbele și…

(4.5 / 5)

Griș cu lapte cremos – Amintirea serilor…

Griș cu lapte cremos – Amintirea serilor de iarnă Griș cu lapte cremos – Amintirea serilor de iarnă care era deliciul…

(0 / 5)

Doi în unu, choux a la creme…

Doi în unu choux și ecler la tavă cu ciocolată, alune și cremă patiseră   Astăzi facem un desert doi în…

(4.5 / 5)

Galette cu smochine și migdale

Galette cu smochine și migdale Cea mai bună plăcintă cu smochine! Am tot auzit de galette cu aia cu aialaltă și sincer…

(0 / 5)

Pâte Brissée, aluat pentru toate felurile de…

Pâte Brissée, aluat pentru toate felurile de tarte Cel mai bun aluat fraged pe care eu l-am făcut vreodată! Da de…

(5 / 5)

Supă de conopidă cu legume și pătrunjel…

Supă de conopidă cu legume și pătrunjel – Rețetă de post O supă care îmi aduce aminte de vremurile copilăriei când…

(4.6 / 5)

Jeleu – Peltea de gutui ca la…

Jeleu – Peltea de gutui ca la bunica Peltea – jeleu natural de gutui este practic concentrația cea mai mare de…

(4.8 / 5)
x

Register

Lost Password