Print Recipe
O altfel de pizza, cu “aluat” din cartofi, crocant la exterior și moale la interior, pentru o pizza rapida, care nu necesita timp de așteptare pentru dospire. Se face rapid, din cartofi răzuiți și topping după plăcere!
Ingredients
- Pentru “blat”
- Pentru topping
Step by step method
-
Curățăm cartofii de coaja, ii spălam și ii dam pe răzătoarea cu ochiuri mari, ii stoarcem de apa. Adăugăm cașcavalul răzuit tot pe răzătoarea mare, sare, piper și uleiul, amestecam bine.
-
Intr-o tava tapetata cu hârtie de copt punem compoziția de cartofi sub forma de cerc, atât cât ne permit marginile, însă avem grija ca sa o întindem uniform, inclusiv marginile ca sa nu se ardă.
-
Dam la cuptor la 180 de grade pentru 35-40 de minute pana se gătesc cartofii.
-
Taiem ciupercile și roșiile felii, mozzarela o rupem sau o dam pe răzătoare. Distribuim toate Ingredientele cât se poate de uniform deasupra blatului de cartofi și mai lăsam la cuptor pentru încă vreo 10 minute.
-
Decoram cu frunze de busuioc și o taiem cu ajutorul unui cuțit de pizza sau pinten.
Spor la treaba și pofta buna!