Pulpe de curcan cu miere, ghimbir și coriandru

( 5 out of 5 )
Loading...
  • -2Servings+
  • 15 mPrep Time
  • 60 mCook Time
  • 1:15 hReady In
Print Recipe

Sunt pur și simplu îndrăgostit de aceasta reteta de curcan cu miere și ghimbir, pe care am făcut-o de atâtea ori și credeți-ma ca este extraordinara. Ingredientele sunt la îndemâna oricui, nivelul de dificultate fiind foarte ușor si timpul de gătire relativ scurt, vor face ca aceasta reteta sa intre in preferințele dumneavoastră.

Ingredients

Step by step method

  • Spălam pulpele de curcan cu apa rece și le tapetat cu un șervet de Bucătărie. Le crestăm in 3-4 locuri și le punem intr-un castron cu Ghimbirul tocat mărunt, usturoiul tocat mărunt, boabele și frunzele de coriandru, mierea, sarea, piperul și sodiul de soia. Le lăsam 2-3 ore sa se marineze.

  • Le punem intr-o tava tapetata cu hârtie de copt și le dam la cuptor la 180 de grade Celsius pentru o ora.

  • Dupa ce le scoatem de la cuptor, presaram ceapa verde taiata si coriandru frunze. Eu le-am asezonat cu un piure de cartofi dulce simplu cu unt și usturoi copt. Merg foarte bine și cu un piure de cartof, un cartof la cuptor, cu orez și chiar cous cous.

Lasă un comentariu!

x

Register

Lost Password

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. mai multe informații

Setările de coockie pe acest website trebuie setate pe "permite coockies" pentru a vă putea oferi cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă continuați să folosiți acest website fără a schimba setările de coockie sau apăsați pe "Accept" înseamnă că sunteți de acord cu ele.

Închide