Am tot incercat fel și fel de retete de siropuri,nu pot sa spun ca a fost unul care sa ma dea pe spate sau care sa ma mulțumească și sa reușesc sa păstrez aroma și gustul căpșunilor proaspete. Insă acum m-am oprit, am ramas la reteta simpla, rapida si cea mai eficienta a bunicii mele.
Nu sunt mare pasionat de siropuri, însă de acesta sunt pur și simplu îndrăgostit.
Siropul poate fi consumat cu apă minerală sau poate fi folosit, ca atare sau diluat, la pregătirea prăjiturilor. După aceeaşi reţetă se poate prepara şi siropul de zmeură sau de vișine.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. mai multe informații
Setările de coockie pe acest website trebuie setate pe "permite coockies" pentru a vă putea oferi cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă continuați să folosiți acest website fără a schimba setările de coockie sau apăsați pe "Accept" înseamnă că sunteți de acord cu ele.