Baigli – cozonac unguresc cu nucă, rețetă ungurească veche În fiecare an de sărbători și nu numai facem cel mai bun…
Babka, cozonac cu multă umplutură de alune de pădure și ciocolată Babka este acel cozonac cu multă umplutură, iar azi…
Ciorbă de pui a la grec, rețetă în stil grecesc Una din cele mai populare și mai adorate de către romani…
Shakshuka, mic dejun tradițional evreiesc Shakshuka, un mic dejun excelent, la care nu m-aș fi gândit vreodată să fie atât de…
Tiramisu clasic – rețetă italianească fără frișcă Tiramisu clasic, cu pișcoturi însiropate în cafea, cu o cremă de mascarpone este desertul…
Doi în unu choux și ecler la tavă cu ciocolată, alune și cremă patiseră Astăzi facem un desert doi în…
Pate de ton cu fasole, lămâie și oregano Tonul, un pește potrivit pentru o gustare sănătoasă, iar pentru astăzi am ales…
Avem anul acesta mere din plin, așa că trebuie să ne punem mintea la contribuție! Ieri eram prin livada de meri…
Să tot fie vreo 20 de ani de când fac aceeași rețetă clasică de gulaș de vită cu găluște și cartofi,…
Nu este obligatoriu ca pâinea sa o facem din făină integrală, merge foarte bine și cu făină albă.