Călătorii culinare

View Ingredients
x
Ingredients
  • 1,5 kg de rasol de vita fără os
  • 500 g morcovi
  • O bucata de țelina
  • 2 buc păstârnac
  • 2 buc pătrunjel rădăcina
  • 4 cartofi medii
  • 100 g ardei gras roșu
  • O ceapa mare
  • O căciulile usturoi
  • 300 g hrean in oțet sau cu smântâna
  • Unt 50 g
  • Sare după gust
  • Piper boabe

Rasol de vita cu legume și hrean,…

O mâncare sănătoasă și gustoasa, un rasol de vita cu legume și hrean sau Pot-au-feu (oală pe foc) este una dintre…

(4.3 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 900 g de visine
  • 5 oua
  • 125 g zahar + 2 linguri pentru tapetat tava
  • 125 g faina albă
  • 300 ml lapte
  • 1 lingurița extract de vanilie
  • 1 praf de sare
  • 20 g unt
  • 1 lingura zahar pudra

Clafoutis, prăjitură cu vișine, reteta tradițională Franceză

Clafoutis provine din regiunea Limousin din Franța, reteta traditionala fiind făcută cu cireșe negre însă există numeroase variații acestea fiind făcute…

(4 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 2 kg roșii (inima de bou, aurora, etc sa fie cărnoase și bine coapte)
  • 200 g pâine albă
  • 200 g castraveți
  • 1-2 căței de usturoi
  • 1 ceapa medie
  • 2 linguri oțet de vin roșu
  • 100 g ardei gras roșu
  • Ardei iute după gust
  • 100 ml ulei de măsline
  • Sare după gust

Gazpacho Andaluzian, reteta tradițională spaniolă

Gazpacho este o supa rece, făcută din legume proaspete la blender. Este o supa traditionala spaniola dar din regiunea de sud…

(4.4 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 150 g ceapa
  • 100 g ardei gras roșu
  • 20 g usturoi
  • 150 g creveți
  • 100 g chorizo
  • 250 g orez
  • 100 g mazăre verde
  • 700 ml supa de legume
  • 1 lingura de condimente paella (boia, sare, praf de usturoi, piper de Cayenne, cumin și șofran)
  • 40 ml de ulei de măsline

Paella cu creveți și chorizo, rețetă tradițională…

Dragii mei, doar ce m-am întors dintr-o mică vacanța din Spania și am tot încercat fel de fel de Paella, cu…

(4 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 300 g piept de pui
  • 1 lingura amidon
  • 5 linguri sos soia + 50 ml
  • 150 g paste chinezești (noodles)
  • 100 g morcovi
  • 100 g ardei gras roșu
  • 2 frunze varza chinezeasca/ pak choi
  • 1 fir ceapa verde
  • 100 sweet chilli sos sau 2-3 linguri ketchup

Piept de pui cu paste și legume…

Vrei sa faci ceva rapid și gustos? Nimic mai simplu, aceste paste cu pui si legume sunt gata in numai 15…

(4.3 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 500 g de cartofi roșii
  • 250 g morcovi
  • 200 țelina rădăcina
  • 200 păstârnac
  • 100 g Mazăre
  • 200 g castraveți murati
  • 4 oua fierte tari
  • 50 g muștar
  • Sare și piper după gus
  • 1 ou întreg
  • 250 ml ulei

Salata a la Russe, salata de boeuf…

Salata a la Russe este o salata foarte populara in Romania. Puteți să-i numiți și Salata Rusească sau Olivier (numită după…

(5 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 1 kg de vinete
  • 500 de grame de ardei gras roșu sau capia
  • 500 g roșii
  • 3-4 căței de usturoi
  • Zeama de la o lămâie
  • 50-100 ml ulei de măsline
  • 2 legături de pătrunjel
  • Sare piper după gust

Salata de vinete cu ardei si roșii…

Abagannuc or baba ghanoush este un fel popular de mancare din bucataria de sud a Turciei. Vinetele coapte pe grătar păstrând…

(4.5 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 400 g de creveți decorticați
  • 300 g cartof dulce
  • 100 g quinoa
  • 100 g de fasole neagra sau roșie uscata sau 300 g de fasole gata fiarta.
  • 100 g ardei gras rosu
  • 1 zucchini/dovlecel mic
  • 1 ceapa albă tocata mărunt
  • 2 cm de ghimbir tocat mărunt
  • 3-4 căței de usturoi tocat mărunt
  • 1 ardei iute roșu tăiat felii subțiri
  • 50 ml ulei
  • 50 g unt
  • 100 g pasta tomate
  • 1 lingura sănătoasă de cumin
  • 30 ml Tabasco Chipotle
  • 2 fire ceapa verde

Creveți cu Fasole Neagra, Cartofi Dulci, Quinoa…

Pur și simplu sunt îndrăgostit de condimente, sunt convins că bucataria fără condimente ar fi fadă și fără nici o noima!…

(5 / 5)

Supă Ramen, supă japoneză cea mai gustoasă…

Supă Ramen, supă japoneză cea mai gustoasă și hrănitoare supă din lume   Azi gătim Supă Ramen, supă japoneză cea mai…

(4.2 / 5)

Pui picant cu legume în stil chinezesc,…

Pui picant cu legume în stil chinezesc, chinese style Această rețetă de Pui picant cu legume în stil chinezesc este preferata mea,…

(4.5 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 2 pulpe superioare de curcan cu os și piele
  • 1 cm de Ghimbir
  • 1 lingurița de coriandru boabe râșnit
  • 3-4 căței de usturoi
  • 3 linguri de miere
  • 2 linguri sos soia
  • Câteva frunze de coriandru
  • 1 fir de ceapa verde
  • Sare și piper după gust

Pulpe de curcan cu miere, ghimbir și…

Sunt pur și simplu îndrăgostit de aceasta reteta de curcan cu miere și ghimbir, pe care am făcut-o de atâtea ori…

(5 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • Sparanghel alb 1 kg
  • Cartofi 200 g
  • Ceapa alba 100 g
  • Usturoi 30 g
  • Ulei de masline 50 ml
  • Smanatana de gatit minim 32% 200 ml
  • Prosciutto crud feliat 100 g
  • O lingura de ulei de masline pentru decor
  • Sare si piper alb dupa gust

Crema de sparanghel cu iaurt si prosciutto

Fiind o plantă aromată care da o savoare extraordinara, fie ca o folosim pentru supe creme, la gratar sau in garniturile…

(5 / 5)
x

Register

Lost Password

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. mai multe informații

Setările de coockie pe acest website trebuie setate pe "permite coockies" pentru a vă putea oferi cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă continuați să folosiți acest website fără a schimba setările de coockie sau apăsați pe "Accept" înseamnă că sunteți de acord cu ele.

Închide