Abonează-te la canalul de Youtube

Pate de ton cu fasole, lămâie și oregano

( 3.8 din 5 )
Se încarcă...
  • 400 gBucăți
  • 4 pPorții
  • 10 mPreparare
  • 0 mGătire
  • 10 mGata în
Printează rețeta

Nu prea sunt adeptul pateurilor din comerț, însă îmi place să le fac acasă și le fac din aproape orice, din ciuperci, din ficat de curcan, din ficat de rață, dar parcă astea din pește sunt la sentimentul meu. De exemplu, pateul de păstrăv afumat cu lămâie, rețetă pe care o găsești aici:

este unul din favoritele mele. Aceste pateuri sunt de fapt niște gustări ușoare, rapid de făcut și megagustoase.
Din câteva ingrediente, o pâine neagră coaptă în tigaie, rețetă pe care o găsești aici:

și câteva legume, poți spune că ai un mic dejun consistent și sățios.
Însă vă veți convinge imediat după citirea ingredientelor și a modului de preparare.

Ingredients

  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +

Mod de preparare pas cu pas

  • Punem toate ingredientele intr-un castron, mai puțin ceapa roșie și câteva fire de pătrunjel. Cu ajutorul unui mixer vertical mixăm pana obținem o pastă omogenă și pateul este gata. Potrivim de sare și piper dacă mai este nevoie.

  • Servin pe pâine prăjită cu ceapa roșie, pe baghetă sau ca o gustare rapidă. Simplu, nu-i așa?! Dar acum vă las să vă apucați de treabă, nu înainte de a vă ura spor la treabă și poftă bună!

Leave A Comment

- Shopping List
x

Parola pierduta

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. mai multe informații

Setările de coockie pe acest website trebuie setate pe "permite coockies" pentru a vă putea oferi cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă continuați să folosiți acest website fără a schimba setările de coockie sau apăsați pe "Accept" înseamnă că sunteți de acord cu ele.

Închide

});