Călătorii culinare

View Ingredients
x
Ingredients
  • 150 g ceapa
  • 100 g ardei gras roșu
  • 20 g usturoi
  • 150 g creveți
  • 100 g chorizo
  • 250 g orez
  • 100 g mazăre verde
  • 700 ml supa de legume
  • 1 lingura de condimente paella (boia, sare, praf de usturoi, piper de Cayenne, cumin și șofran)
  • 40 ml de ulei de măsline

Paella cu creveți și chorizo, rețetă tradițională…

Dragii mei, doar ce m-am întors dintr-o mică vacanța din Spania și am tot încercat fel de fel de Paella, cu…

(4 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 300 g piept de pui
  • 1 lingura amidon
  • 5 linguri sos soia + 50 ml
  • 150 g paste chinezești (noodles)
  • 100 g morcovi
  • 100 g ardei gras roșu
  • 2 frunze varza chinezeasca/ pak choi
  • 1 fir ceapa verde
  • 100 sweet chilli sos sau 2-3 linguri ketchup

Piept de pui cu paste și legume…

Vrei sa faci ceva rapid și gustos? Nimic mai simplu, aceste paste cu pui si legume sunt gata in numai 15…

(4.3 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 500 g de cartofi roșii
  • 250 g morcovi
  • 200 țelina rădăcina
  • 200 păstârnac
  • 100 g Mazăre
  • 200 g castraveți murati
  • 4 oua fierte tari
  • 50 g muștar
  • Sare și piper după gus
  • 1 ou întreg
  • 250 ml ulei

Salata a la Russe, salata de boeuf…

Salata a la Russe este o salata foarte populara in Romania. Puteți să-i numiți și Salata Rusească sau Olivier (numită după…

(4.7 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 1 kg de vinete
  • 500 de grame de ardei gras roșu sau capia
  • 500 g roșii
  • 3-4 căței de usturoi
  • Zeama de la o lămâie
  • 50-100 ml ulei de măsline
  • 2 legături de pătrunjel
  • Sare piper după gust

Salata de vinete cu ardei si roșii…

Abagannuc or baba ghanoush este un fel popular de mancare din bucataria de sud a Turciei. Vinetele coapte pe grătar păstrând…

(4.7 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 400 g de creveți decorticați
  • 300 g cartof dulce
  • 100 g quinoa
  • 100 g de fasole neagra sau roșie uscata sau 300 g de fasole gata fiarta.
  • 100 g ardei gras rosu
  • 1 zucchini/dovlecel mic
  • 1 ceapa albă tocata mărunt
  • 2 cm de ghimbir tocat mărunt
  • 3-4 căței de usturoi tocat mărunt
  • 1 ardei iute roșu tăiat felii subțiri
  • 50 ml ulei
  • 50 g unt
  • 100 g pasta tomate
  • 1 lingura sănătoasă de cumin
  • 30 ml Tabasco Chipotle
  • 2 fire ceapa verde

Creveți cu Fasole Neagra, Cartofi Dulci, Quinoa…

Pur și simplu sunt îndrăgostit de condimente, sunt convins că bucataria fără condimente ar fi fadă și fără nici o noima!…

(5 / 5)

Supă Ramen, supă japoneză cea mai gustoasă…

Supă Ramen, supă japoneză cea mai gustoasă și hrănitoare supă din lume   Azi gătim Supă Ramen, supă japoneză cea mai…

(4 / 5)

Pui picant cu legume în stil chinezesc,…

Pui picant cu legume în stil chinezesc, chinese style Această rețetă de Pui picant cu legume în stil chinezesc este preferata mea,…

(4.5 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 2 pulpe superioare de curcan cu os și piele
  • 1 cm de Ghimbir
  • 1 lingurița de coriandru boabe râșnit
  • 3-4 căței de usturoi
  • 3 linguri de miere
  • 2 linguri sos soia
  • Câteva frunze de coriandru
  • 1 fir de ceapa verde
  • Sare și piper după gust

Pulpe de curcan cu miere, ghimbir și…

Sunt pur și simplu îndrăgostit de aceasta reteta de curcan cu miere și ghimbir, pe care am făcut-o de atâtea ori…

(5 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • Sparanghel alb 1 kg
  • Cartofi 200 g
  • Ceapa alba 100 g
  • Usturoi 30 g
  • Ulei de masline 50 ml
  • Smanatana de gatit minim 32% 200 ml
  • Prosciutto crud feliat 100 g
  • O lingura de ulei de masline pentru decor
  • Sare si piper alb dupa gust

Crema de sparanghel cu iaurt si prosciutto

Fiind o plantă aromată care da o savoare extraordinara, fie ca o folosim pentru supe creme, la gratar sau in garniturile…

(5 / 5)

Supa cremă de linte cu ghimbir și…

  Supă-Cremă de linte cu ghimbir și lapte de cocos Bun găsit dragii mei! Îmi amintesc perfect ziua de 31 Ianuarie…

(4.6 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • Lapte 1 l
  • Zahar 500 g
  • Bicarbonat 1 lingura

Dulceata de lapte / Dulce de leche…

Legenda spune ca ar fi o reteta argentiniana, dar in esența nu contează foarte mult originea lui, cert e ca este…

(5 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • Fusilli 500g
  • Branza dulce 1 kg
  • Oua 4-5 buc
  • Smanatana 300 g
  • Spanac proaspat 500 g
  • Unt 50 g
  • Fulgi de chilli sau piper dupa gust
  • Rosii 2 buc
  • Sare o lingura sanatoasa pentru fiert pastele si dupa gust pentru branza
  • Ulei de floarea soarelui cat sa ungi o tava
  • Pesmet pentru tapetat tava

Paste gratinate cu branza si spanac

Bun gasit dragi prieteni! De la inceput vreau sa stiti ca vinovata pentru aceste paste este tanti Viorica, vecina mea, o…

(5 / 5)
x

Register

Lost Password