Colivă tradițională din grâu pentru parastas – Rețetă mănăstirească Cum facem Colivă tradițională din grâu pentru parastas – Rețetă mănăstirească, așa…
Plăcintă turnată cu mere Azi facem o plăcintă turnată cu mere genială, cel puțin asta mi-au spus cei care au degustat-o.…
Tortul Contelui cu nucă și vișine Tortul Contelui cu nucă și vișine, un desert spectaculos din toate punctele de vedere, blat…
Plăcintă cu mere, portocale, bezea și nuci Azi facem ceva bun, bun Plăcintă cu mere, portocale, bezea și nuci un desert…
Prăjitură fragedă cu gutui, bezea și nuci Azi facem ceva bun, bun Prăjitură fragedă cu gutui, bezea și nuci un desert…
Tortul Contesei Cu nucă, ciocolată și zmeură Tortul Contesei cu nucă, ciocolată și zmeură, un desert spectaculos din toate punctele de…
Prăjitura Toamna cu jeleu și mousse de mere Dacă sunt în full sezon, să profităm de Prăjitura Toamna cu jeleu și…
Prăjitură regală cu nuci, ciocolată si frișcă Categoric această Prăjitură regală cu nuci, ciocolată si frișcă va fi una din preferatele…
Prăjitură cu prune și bezea Ziua bună de toamnă începe cu o Prăjitură cu prune și bezea, deliciul căruia nu îi…
Prăjitura Bounty cu Oreo și zmeură fără coacere Azi facem un desert de vară Prăjitura Bounty cu Oreo și zmeură fără…
Ruladă de biscuiți cu cremă de Raffaello Azi facem Ruladă de biscuiți cu cremă de Raffaello, Rulada copilăriei pe care mi-o…
Tort Diplomat cu fructe exotice Tare de mult mă gândesc să fac un Tort Diplomat cu fructe exotice, că parcă m-am…