Unt de post – Unt vegan A face unt de post sau unt vegan este mult mai ușor decât a-l face…
Sos caramel de post – Rețetă vegană V-ați tot gândit cum se face un sos caramel de post…
Tort Premier cu vișine și cremă de brânză Acest tort a venit în ideea de a mai schimba puțin cremele cu…
Nutella de casă fără conservanți sau alte ingrediente necunoscute Aseară efectiv am mâncat o jumătate de borcan cu biscuiți și bine…
Prăjitura Diafană cu cocos, cacao și cremă de vanilie Prăjitura Diafană, o combinație excelentă de ciocolată, vanilie și cocos într-o prăjitură…
Tort cu mere și brânză proaspătă de vaci Un Tort cu mere și brânză proaspătă de vaci mai bun ca acesta…
Prăjitură Castana fermecată Probabil cel mai bun desert pe care l-am făcut în ultima vreme. Blaturi umede cu ciocolată, cremă…
Piure de castane, vanilat și aromat Unele din cele mai frumoase din amintiri din copilărie, erau duminicile, și fără excepție după…
Tort Vișinel Blaturi umede cu cacao, cremă de ciocolată și multe vișine, totul în acest minunat Tort Vișinel 😍😍😍 Ai rămas…
Tartă din albușuri cu mere și migdale Tartă fragedă și aromată din albușuri cu mere și migdale, un deliciu rapid si…
Millefeuille cu cremă de vanilie și zmeură Millefeuille vine din cuvântul franțuzesc mille-feuille, care înseamnă 1000 de foi. La bază seamănă…
Prăjitură cu banane și cremă de vanilie Bună ziua și bine v-am regăsit cu o nouă rețetă super delicioasă, Prăjitură cu…