Ștrudel / plăcintă întoarsă cu mere, nuci coapte și stafide Despre ștrudelul cu mere as tot putea vorbi! E unul din…
Rulou cu nucă, scorțișoară și merișoare Zilele trecute, prietena mea de mai bine de 20 de ani, Marcela a făcut niște…
Prăjitură cu morcovi și nucă, cremă de brânză și gem de gutui Ingrediente prăjitură cu morcovi și nucă, cremă de brânză…
Piure de castane cu frișcă, amintirile dulci din copilărie Unele din cele mai frumoase din amintiri din copilărie, erau duminicile, și…
Tiramisu clasic – rețetă italianească fără frișcă Tiramisu clasic, cu pișcoturi însiropate în cafea, cu o cremă de mascarpone este desertul…
Doi în unu choux și ecler la tavă cu ciocolată, alune și cremă patiseră Astăzi facem un desert doi în…
Galette cu smochine și migdale Cea mai bună plăcintă cu smochine! Am tot auzit de galette cu aia cu aialaltă și sincer…
Pâte Brissée, aluat pentru toate felurile de tarte Cel mai bun aluat fraged pe care eu l-am făcut vreodată! Da de…
Jeleu – Peltea de gutui ca la bunica Peltea – jeleu natural de gutui este practic concentrația cea mai mare de…
Prăjitură cu prune și nuci, rețetă simplă și gustoasă Prăjitură cu prune și nuci, rețetă simplă și gustoasă, din aluat de…
Orez cu lapte și mere caramelizate cu unt scorțișoară Acest orez cu lapte cremos mă duce în timp în bucătăria mamei,…
Budincă de fasole cu caramel și scorțișoară Da!!!! Budincă de fasole cu caramel și scorțișoară, deși sunt convins că nu vă…