Pască cu brânză în aluat de cozonac Poate că mulți o să credeți că nu am ce face, însă testul pentru…
Cozonac sărat cu brânză și mărar Cine s-ar fi gândit că faci chifle pentru burger și din aproape aceeași compoziție să…
Covrigi cu cașcaval Cu siguranță cei mai fragezi și mai gustoși covrigi cu cașcaval pe care i-am mâncat vreodată. Se fac…
Daneze cu vanilie și zmeură Daneze cu vanilie și zmeură, desertul danez cu foi fine și fragede similar aluatului franțuzesc foitaj.…
Pufuleți cu brânză – Gougères – Cheese puffs Cu siguranță că mulți dintre dumneavoastră vă veți îndrăgosti iremediabil de acești Pufuleți…
Plăcinte țărănești la tigaie cu brânză și leurdă Simplu, plăcinte țărănești la tigaie cu brânză și leurdă, așa îi spunea tanti…
Cornuri pufoase cu Nutella Patiseria de la Boul Roșu din Arad, făceau niște cornuri pufoase cu Nutella, moi, pline de cremă…
Tartă tatin cu mere și stafide Păi se poate ca să nu facem noi această tartă tatin cu mere și stafide…
Rulouri cu șuncă și cașcaval Poate cea mai bună gustare pancarte am mâncat-o în ultima vreme sunt aceste rulouri cu șuncă…
Taște cu magiun de prune Azi facem o rețetă tare dragă mie și care îmi aduce aminte de copilaria petrecută la…
Sărățele fragede de post cu borș E vremea postului, prilej numai bun să facem niște sărățele fragede de post cu borș.…
Mucenici moldovenești cu fistic și ciocolată Mucenici moldovenești cu fistic și ciocolată, un deliciu simplu și ușor de făcut. Sunt variante…
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. mai multe informații
Setările de coockie pe acest website trebuie setate pe "permite coockies" pentru a vă putea oferi cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă continuați să folosiți acest website fără a schimba setările de coockie sau apăsați pe "Accept" înseamnă că sunteți de acord cu ele.