Panettone cu ciocolată – Cozonac italian cu ciocolată Azi facem un autentic Panettone cu ciocolată – Cozonac italian cu ciocolată. Au trecut…
Panettone – Cozonac italian Azi vin cu rețeta finală în cea mai bună forma a ei pentru Panettone – Cozonac italian.…
Fursecuri fragede cu marțipan De departe unii din cei mai bune fursecuri fragede cu marțipan pe care i-am făcut în ultima vreme,…
Cornulețe fragede cu unt și smântână umplute cu magiun de prune Cu siguranță cele mai fragede și aromate Cornulețe fragede cu unt…
Pâine de casă cu cartofi fără frământare Azi facem pâine de casă cu cartofi fără frământare, ușor de pregătit cu un…
Sărățele fragede cu telemea și semințe Sărățele fragede cu telemea și semințe, atât de bune și fragede încât dacă veți încerca…
Plăcintă întinsă cu vișine și brânză dulce Azi facem Plăcintă întinsă cu vișine și brânză dulce ca tare de mult nu…
Rulouri cu mac și lămâie Poate cel mai bun produs de patiserie pe care l-am făcut în ultima vreme, aceste rulouri…
Prăjitură ochi de păun – Prăjitură ochelari – Prajitura ochi de pisică Fie că îi spuneți Prăjitură ochi de păun –…
Cornuri pufoase de patiserie cu aluat opărit și umplutură generoasă de dulceață Garantat cele mai bune și mai fine Cornuri…
Burek rulat cu brânză feta Cu siguranță cel mai bun Burek rulat cu brânză feta făcut cu foi făcute în casă.…
Pască cu brânză în aluat de cozonac Poate că mulți o să credeți că nu am ce face, însă testul pentru…