Biscuiți crăpați cu cocos Biscuiți crăpați cu cocos sunt o delicatesă de patiserie care îmbină crocanta exteriorului cu dulceața și aroma…
Baigli sârbesc cu nucă de post Baigli sârbesc cu nucă de post este un desert tradițional plin de savoare și aromă.…
Pogăcele fără frământare cu șuncă și cașcaval Aceste Pogăcele fără frământare cu șuncă și cașcaval sunt o combinație perfectă între textura…
Chec de post cu lămâie – Rețetă vegană Azi facem un Chec de post cu lămâie – Rețetă vegană potrivită pentru…
Kurtoskalacs – Cosonac Seciuesc Kurtoskalacs – Cosonac Seciuesc, cunoscut și sub numele “cozonac de Transilvania”, este un desert tradițional unguresc și…
Baigli cu umplutură generoasă de mac Baigli cu umplutură generoasă de mac este o delicatesă tradițională ungurească care te va cuceri…
Biscuiți sărați cu unt și chefir Acești Biscuiți sărați cu unt și kefir sunt o combinație perfectă între textura crocantă a…
Mucenici fără frământare însiropați în lapte cu miere Acești Mucenici fără frământare însiropați în lapte cu miere sunt alegerea perfectă pentru…
Prăjitură cu vișine din aluat fraged Prăjitură cu vișine din aluat fraged este o delicatesă rafinată și reconfortantă, care îmbină frumusețea…
Prăjitură din aluat fraged cu merișoare Prăjitură din aluat fraged cu merișoare proaspete este o delicatesă rafinată și reconfortantă, care îmbină…
Plăcinte bănățene cu brânză și stafide Plăcinte bănățene cu brânză și stafide sunt o combinație delicioasă de aluat ușor dulce și…
Plăcinte țărănești la tigaie cu brânză, ceapă si mărar Simplu, Plăcinte țărănești la tigaie cu brânză, ceapă si mărar , așa…