Pernuțe fragede cu mere și scorțișoară Bun găsit! Azi facem pernuțe fragede cu mere și scorțișoară, un deliciu greu de refuzat…
Prăjitura Olesia cu cocos și coacăze negre Azi facem o delicatesă pe care am mâncat-o cu câțiva ani în urmă și…
Plăcinte țărănești la tigaie cu brânză și leurdă Simplu, plăcinte țărănești la tigaie cu brânză și leurdă, așa îi spunea tanti…
Cornuri pufoase cu Nutella Patiseria de la Boul Roșu din Arad, făceau niște cornuri pufoase cu Nutella, moi, pline de cremă…
Tartă tatin cu mere și stafide Păi se poate ca să nu facem noi această tartă tatin cu mere și stafide…
Rulouri cu șuncă și cașcaval Poate cea mai bună gustare pancarte am mâncat-o în ultima vreme sunt aceste rulouri cu șuncă…
Tartă tatin cu pere și migdale Păi se poate ca să nu facem noi această tartă tatin cu pere și migdale…
Sărățele fragede de post cu borș E vremea postului, prilej numai bun să facem niște sărățele fragede de post cu borș.…
Tartă cu brânzeturi și zucchini Astăzi facem o rețetă simplă de tartă cu brânzeturi și zucchini, fragedă și gustoasă, potrivită pentru…
Aluat fraged cu untură Bun găsit! Acest aluat fraged cu untură, este atât de bun și de versatil, încât este aluatul…
Baclava cu mac Cu siguranță aceasta rețetă de baclava cu mac va deveni una din preferatele dumneavoastră Întotdeauna am fost fermecat…
Prăjitură invizibilă cu mere și caramel Azi facem celebra prăjitură invizibilă cu mere și caramel, un deliciu cu origini franțuzești, foarte…