Retete de post

View Ingredients
x
Ingredients
  • 500 g de fasole uscată cu bob mic
  • 150 g morcov
  • 100 g păstârnac
  • 100 g pătrunjel rădăcina
  • 1 căciulile de usturoi
  • 300 g ceapă albă
  • 200 ml ulei de floarea soarelui
  • 100 ml ulei de dovleac
  • Sare și piper după gust

Păsulă slăită, fasole bătută, fasole frecată, reteta…

Ei dragii mei, când vine vorba de păsulă slăită, chiar mi se fac ochii ca la broască când ii inundație! E…

(5 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 600 g de cartofi
  • 50 ml ulei de măsline
  • Usturoi 6-7 căței
  • Rozmarin 2-3 tulpini medii
  • Sare, piper și fulgi de chili după gust

Cartofi rondele, copți cu rozmarin și usturoi

Cartoful este o planta din familia solanaceelor, cu flori albe, roz sau mov, cu tulpini subterane terminate cu tuberculi. Cartofii sunt…

(4 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 1 kg de vinete
  • 500 de grame de ardei gras roșu sau capia
  • 500 g roșii
  • 3-4 căței de usturoi
  • Zeama de la o lămâie
  • 50-100 ml ulei de măsline
  • 2 legături de pătrunjel
  • Sare piper după gust

Salata de vinete cu ardei si roșii…

Abagannuc or baba ghanoush este un fel popular de mancare din bucataria de sud a Turciei. Vinetele coapte pe grătar păstrând…

(4.7 / 5)

Supa cremă de linte cu ghimbir și…

  Supă-Cremă de linte cu ghimbir și lapte de cocos Bun găsit dragii mei! Îmi amintesc perfect ziua de 31 Ianuarie…

(4.6 / 5)
x

Register

Lost Password