Retete fara carne

View Ingredients
x
Ingredients
  • 600 g de cartofi
  • 50 ml ulei de măsline
  • Usturoi 6-7 căței
  • Rozmarin 2-3 tulpini medii
  • Sare, piper și fulgi de chili după gust

Cartofi rondele, copți cu rozmarin și usturoi

Cartoful este o planta din familia solanaceelor, cu flori albe, roz sau mov, cu tulpini subterane terminate cu tuberculi. Cartofii sunt…

(4 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 500 g de cartofi roșii
  • 250 g morcovi
  • 200 țelina rădăcina
  • 200 păstârnac
  • 100 g Mazăre
  • 200 g castraveți murati
  • 4 oua fierte tari
  • 50 g muștar
  • Sare și piper după gus
  • 1 ou întreg
  • 250 ml ulei

Salata a la Russe, salata de boeuf…

Salata a la Russe este o salata foarte populara in Romania. Puteți să-i numiți și Salata Rusească sau Olivier (numită după…

(4.7 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 1 kg de vinete
  • 500 de grame de ardei gras roșu sau capia
  • 500 g roșii
  • 3-4 căței de usturoi
  • Zeama de la o lămâie
  • 50-100 ml ulei de măsline
  • 2 legături de pătrunjel
  • Sare piper după gust

Salata de vinete cu ardei si roșii…

Abagannuc or baba ghanoush este un fel popular de mancare din bucataria de sud a Turciei. Vinetele coapte pe grătar păstrând…

(4.7 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 500 g fasole roșie fiarta
  • 2 cepe roșii tăiată mărunt
  • 20 g coriandru frunze
  • 3-4 căței de usturoi tocate mărunt
  • 2-3 cm de ghimbir tocat marunt
  • 100 g de porumb boabe
  • 2 oua
  • 3-4 linguri de pesmet
  • 1 lingurița fulgi de chilli
  • Sare după gust
  • 400 g de Mango copt
  • 200 g ardei gras roșu
  • 200 g roșii
  • 1 ceapa roșie
  • 100 g castravete
  • 1/2 jalapeno sau ardei iute
  • 20 g de coriandru frunze
  • 2 buc Lime
  • 50 ml ulei de măsline

Chiftele de fasole cu salsa de Mango…

Bucataria Chileana are la baza bucataria tradiționala Spaniola, ingredientele locale dar și cultura Mapuche, iar mai târziu importante influente din bucataria…

(0 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • O pâine cu seminte de 350-400 g
  • Un baton de mozzarela de 500 g
  • O mana de busuioc proaspăt 10 g
  • O jumătate de legătura de pătrunjel 20 g
  • Usturoi 2-3 căței
  • Ulei de măsline 50 ml
  • Sare și piper după gust

Paine coapta cu mozzarella si pesto de…

Buna ziua dragii mei prieteni! Astăzi vom o pâine umplută cu mozzarella și un Pesto gustos de busuioc cu pătrunjel și…

(5 / 5)

Supa cremă de linte cu ghimbir și…

  Supă-Cremă de linte cu ghimbir și lapte de cocos Bun găsit dragii mei! Îmi amintesc perfect ziua de 31 Ianuarie…

(4.6 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • Lapte 1 l
  • Zahar 500 g
  • Bicarbonat 1 lingura

Dulceata de lapte / Dulce de leche…

Legenda spune ca ar fi o reteta argentiniana, dar in esența nu contează foarte mult originea lui, cert e ca este…

(5 / 5)
x

Register

Lost Password