Retete fara carne

View Ingredients
x
Ingredients
  • 300 g dovlecel
  • 150 g ciuperci champignon
  • O ceapa roșie mare
  • 150 g ardei capia
  • 150 g ardei gras galben
  • 1 ardei iute verde
  • Pentru dressing
  • Zeama de la o jumătate de lămâie
  • 70 ml ulei de măsline
  • 1 lingurița de oregano uscat
  • Câteva frunze de busuioc
  • 1-2 căței de usturoi
  • Sare și piper după gust

Frigărui de legume marinate in stil mediteranean

In ultima vreme am tot încercat sa nu nu mai mănânc carne și se pare ca îmi cam iese, nu as…

(4 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 800 g varza albă
  • 2-3 linguri ulei de măsline
  • 2-3 căței de usturoi
  • 1 lingurița fulgi de chilli
  • 1 lingura cumin
  • 250 g de năut fiert
  • 50 g parmezan răzuit
  • Sare și piper după gust

Varza dulce călită cu năut și parmezan

Specialistii spun ca în varza albă există o însemnată cantitate de apă, precum şi substanţe tonice: vitamine, glucide si proteine dar…

(5 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 4 oua
  • 30 ml ulei de măsline
  • 70 g ciuperci
  • O jumătate de ceapa albă sau chiar una întreaga dacă va place
  • 50 g ardei gras roșu
  • O roșie medie
  • Un pumn de salata de care va place
  • O jumătate de legătura de pătrunjel
  • Sare și piper după gust

Omleta cu pătrunjel, ciuperci și salată cu…

                E duminica și ca prin minune m-am trezit la 7, iar asta nu…

(0 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • O vânătă mare (aproximativ 600 g)
  • 2 linguri de ulei
  • O ceapa albă mică
  • 2 căței de usturoi
  • Ardei iute după gust
  • 4 linguri de ulei de măsline
  • 3 linguri de quinoa
  • 150 g de năut gata fiert
  • 1 legătura de pătrunjel
  • 1 lingurița de cumin
  • 1 roșie mare (400 g)
  • Sare după gust

Vinete umplute cu quinoa in năut in…

Uneori simțim nevoia sa mâncam și altceva decât carne și produse derivate din carne. Astăzi având o vânată la îndemâna, am…

(5 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • Dovlecei 800 g
  • O ceapa mare sau 2 mai mici
  • 4-5 căței de usturoi
  • 3-4 linguri ulei de floarea soarelui
  • 1 lingura sănătoasă de faina (40 g)
  • 400 g iaurt gras
  • 1 legătura de mărar
  • Sare și piper după gust

Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt,…

Unii ar tinde sa spună ca este reteta ardeleneasca, dar după denumire tind sa cred mai mult ca este bănățenească. Eu…

(4.2 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 600 g de cartofi
  • 50 ml ulei de măsline
  • Usturoi 6-7 căței
  • Rozmarin 2-3 tulpini medii
  • Sare, piper și fulgi de chili după gust

Cartofi rondele, copți cu rozmarin și usturoi

Cartoful este o planta din familia solanaceelor, cu flori albe, roz sau mov, cu tulpini subterane terminate cu tuberculi. Cartofii sunt…

(4 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 500 g de cartofi roșii
  • 250 g morcovi
  • 200 țelina rădăcina
  • 200 păstârnac
  • 100 g Mazăre
  • 200 g castraveți murati
  • 4 oua fierte tari
  • 50 g muștar
  • Sare și piper după gus
  • 1 ou întreg
  • 250 ml ulei

Salata a la Russe, salata de boeuf…

Salata a la Russe este o salata foarte populara in Romania. Puteți să-i numiți și Salata Rusească sau Olivier (numită după…

(4.7 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 1 kg de vinete
  • 500 de grame de ardei gras roșu sau capia
  • 500 g roșii
  • 3-4 căței de usturoi
  • Zeama de la o lămâie
  • 50-100 ml ulei de măsline
  • 2 legături de pătrunjel
  • Sare piper după gust

Salata de vinete cu ardei si roșii…

Abagannuc or baba ghanoush este un fel popular de mancare din bucataria de sud a Turciei. Vinetele coapte pe grătar păstrând…

(4.7 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 500 g fasole roșie fiarta
  • 2 cepe roșii tăiată mărunt
  • 20 g coriandru frunze
  • 3-4 căței de usturoi tocate mărunt
  • 2-3 cm de ghimbir tocat marunt
  • 100 g de porumb boabe
  • 2 oua
  • 3-4 linguri de pesmet
  • 1 lingurița fulgi de chilli
  • Sare după gust
  • 400 g de Mango copt
  • 200 g ardei gras roșu
  • 200 g roșii
  • 1 ceapa roșie
  • 100 g castravete
  • 1/2 jalapeno sau ardei iute
  • 20 g de coriandru frunze
  • 2 buc Lime
  • 50 ml ulei de măsline

Chiftele de fasole cu salsa de Mango…

Bucataria Chileana are la baza bucataria tradiționala Spaniola, ingredientele locale dar și cultura Mapuche, iar mai târziu importante influente din bucataria…

(0 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • O pâine cu seminte de 350-400 g
  • Un baton de mozzarela de 500 g
  • O mana de busuioc proaspăt 10 g
  • O jumătate de legătura de pătrunjel 20 g
  • Usturoi 2-3 căței
  • Ulei de măsline 50 ml
  • Sare și piper după gust

Paine coapta cu mozzarella si pesto de…

Buna ziua dragii mei prieteni! Astăzi vom o pâine umplută cu mozzarella și un Pesto gustos de busuioc cu pătrunjel și…

(5 / 5)

Supa cremă de linte cu ghimbir și…

  Supă-Cremă de linte cu ghimbir și lapte de cocos Bun găsit dragii mei! Îmi amintesc perfect ziua de 31 Ianuarie…

(4.6 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • Lapte 1 l
  • Zahar 500 g
  • Bicarbonat 1 lingura

Dulceata de lapte / Dulce de leche…

Legenda spune ca ar fi o reteta argentiniana, dar in esența nu contează foarte mult originea lui, cert e ca este…

(5 / 5)
x

Register

Lost Password