In ultima vreme am tot încercat sa nu nu mai mănânc carne și se pare ca îmi cam iese, nu as…
Specialistii spun ca în varza albă există o însemnată cantitate de apă, precum şi substanţe tonice: vitamine, glucide si proteine dar…
E duminica și ca prin minune m-am trezit la 7, iar asta nu…
Uneori simțim nevoia sa mâncam și altceva decât carne și produse derivate din carne. Astăzi având o vânată la îndemâna, am…
Unii ar tinde sa spună ca este reteta ardeleneasca, dar după denumire tind sa cred mai mult ca este bănățenească. Eu…
Cartoful este o planta din familia solanaceelor, cu flori albe, roz sau mov, cu tulpini subterane terminate cu tuberculi. Cartofii sunt…
Salata a la Russe este o salata foarte populara in Romania. Puteți să-i numiți și Salata Rusească sau Olivier (numită după…
Abagannuc or baba ghanoush este un fel popular de mancare din bucataria de sud a Turciei. Vinetele coapte pe grătar păstrând…
Bucataria Chileana are la baza bucataria tradiționala Spaniola, ingredientele locale dar și cultura Mapuche, iar mai târziu importante influente din bucataria…
Buna ziua dragii mei prieteni! Astăzi vom o pâine umplută cu mozzarella și un Pesto gustos de busuioc cu pătrunjel și…
Supă-Cremă de linte cu ghimbir și lapte de cocos Bun găsit dragii mei! Îmi amintesc perfect ziua de 31 Ianuarie…
Legenda spune ca ar fi o reteta argentiniana, dar in esența nu contează foarte mult originea lui, cert e ca este…