Quesadilla cu pui și măsline

( 5 out of 5 )
Loading...
Quesadilla cu pui și măsline
  • -6 pServings+
  • 5 mTimp de preparare
  • 10 mTimp de gatire
  • 15 mGata in
Print Recipe

Quesadilla cu pui și măsline

Quesadilla este numele generic pentru acest fel de mâncare mexican și pot fi umplute cu diferite ingrediente, în funcție de gusturile noastre, astăzi facem o quesadilla cu pui și măsline.

Quesadilla cu pui și măsline

Acest fel de mâncare mexicană are la bază foaia de tortilla și cașcavalul, iar de restul rămâne să ne punem imaginația și gustul la contribuție. Sunt crocante la exterior, cu interior suculent și brânză care se întinde.

În mod tradițional foile de tortillas se face din făină de porumb, dar pot fi făcut și din făină albă ca și acestea.

Așadar de aici nu îmi rămâne decât să vă invit să stați alături pentru lista ingredientelor, dar și a modului de preparare.

Quesadilla cu pui și măsline

Pentru multe alte rețete cu sau fără carne ori preparate de post  și multe altele, găsiți în secțiunea gustări, click aici sau pe fotografie.

C8514272-7D54-4A48-BAA2-62D97C2FFB0A.jpeg

Deasemeni mă puteți urmări pe Instagram, click pe fotografie.

necunoscut.jpg

Sau pe pagina de Facebook, click pe fotografie.

1__#$!@!#__necunoscut.jpg

Cum facem quesadilla cu pui și măsline?

Ingrediente:

  • 6 foi de tortillas, rețeta aici
  • 200 g cheddar
  • 200 g cașcaval
  • 250 g pastramă din piept de pui
  • 50 g boabe de porumb
  • 100 g măsline fără sâmburi
  • 30 g unt cu minim 82% grăsime
  • Sosuri după preferințe

Mod de preparare:

Dăm cașcavalul și cheddarul pe răzătoarea cu ochiuri mari și le amestecăm.

Tăiem felii pastrama de pui.

Tăiem măslinele în două.

Pregătirea ingredinetelor

Luăm foile de tortillas și le umplem cu Ingredientele alese, după cum puteți vedea în fotografii. Nu este obligatoriu ca să folosiți aceste ingrediente, puteți să va alegeți ceea ce vă place, însă cașcavalul și cheddarul sunt de neschimbat. Apoi împăturiți.

Pregătire și umplerea quesadillei

Încingeți o tigaie și puneți câte 2 bucăți, ungeți cu unt topit și prăjiți la foc mic până se rumenesc și cașcavalul este topit.

Ungem cu unt

Tăiați în 2-3 bucăți și serviți cu sosul preferat. Spor la treabă și poftă bună!

Quesadilla cu pui și măsline

Lasă un comentariu!

x

Register

Lost Password