Chiftele de fasole cu salsa de Mango și jalapeno

( 0 out of 5 )
Loading...
  • -20-25 bucServings+
  • 30 mTimp de preparare
  • 10 mTimp de gatire
  • 40 mGata in
Print Recipe

Bucataria Chileana are la baza bucataria tradiționala Spaniola, ingredientele locale dar și cultura Mapuche, iar mai târziu importante influente din bucataria europeană din Germania, Franța și Italia. Având un climat geografic notabil, inclusiv comuniunea Oceanul Pacific, au fost înzestrați cu o sumedenie de condimente, produse locale, pește și nenumărate podgorii de vin.
Chilienii sunt mari amatori de fasole, si o gatesc in fel si chip, mancare, salate, supe, etc. Nu mică mi-a fost mirarea când am regăsit-o sub forma de chiftele gratinate cu cașcaval și o delicioasa salsa de avocado ușor picantă cu jalapeno și roșii.

Ingredients

  • Pentru chiftele
  • Salsa de mango

Step by step method

  • Trecem fasolea prin masina de tocat sau printr-un robot de bucatarie. Tocam ceapa, ghimbirul, usturoiul si coriandrul marunt. Combinam toate ingredientele, dam gust cu sare si piper.si le amestecam bine pana obtinem o pasta similara chiftelelor.

  • Formam chiftelele ca niste bastoase , presaram cascaval razuit deasupra si le dam la cuptor la 200 grade pentru aproximativ 10 minute pana se rumeneste cascavalul.

  • Taiem cubulete toate legumele, mangoul si coriandrul, stoarcem lime-ul, adaugam uleiul de masline si sare, le amestecam cu grija sa nu le zdrobim.

  • Montam in farfurii adanci salsa se mango, deasupra chiftelele fierbinti. Spor la treaba si pofta buna!

Lasă un comentariu!

x

Register

Lost Password