Spălam rasolul și îl punem la fiert in apa rece cu legumele curățate: morcovii, pastarnacul, pătrunjelul rădăcina, cartofii, țelina, ardeiul gras, ceapa și usturoiul spălate dar cu tot cu coaja, piperul boabe si sarea. La început dam focul tare pana se ridica spuma, luam spuma de pe supa și lăsam la foc mic 4 ore sau pana când carnea este bine fiarta. Scoatem carnea și legumele afara din supa intr-un castron pe care îl acoperim. Strecuram supa și o dam deoparte. In supa putem adauga niște taitei sau sa facem niște găluște și vom avea o supa excelenta.
După ce s-au temperat legumele și carnea, le taiem bucăți mai mari, le tragem puțin in unt și le punem fierbinți pe farfurii iar alături hreanul. Dacă nu sunteți mari amatori de hrean puteți servi cu castraveciori murați sau un sos de ciuperci. Salivezi, știu asta ca și eu deja am gura inundata. O mâncare simpla, nu-i așa?! Pofta buna și spor la treaba!