Ciocolată in foitaj, desert rapid, simplu și de efect

( 5 out of 5 )
Loading...
  • -6-8 feliiServings+
  • 5 mPrep Time
  • 45 mCook Time
  • 50 mReady In
Print Recipe

Vrei sa faci un desert, nu ai timp, nici chef sa fierbi pe o crema, sa coci un blat, sa aștepți sa se răcească crema sa o spumezi și așa mai departe, nimic mai simplu, îți recomand o ciocolată in foitaj, desert rapid, simplu și de efect.
Ai nevoie de doar 3 ingrediente pe care le găsești și la magazinul din colț, sau poate chiar in cămara și frigiderul tău. Ciocolata preferata tuturor, un aluat foitaj și un ou.

Ingredients

Step by step method

  • Pentru început poziționezi la mijlocul aluatului foitaj tableta de ciocolată, având grija sa lași câte 1 centimetru la capete. Vezi dacă marginile exterioare se impreunează, dacă nu rupi un rând și îl adaugi la lungimea ciocolatei. Eu așa am făcut, pentru că nu am avut un aluat întreg. Tai marginile la un centimetru distanță după cum se vede in poza, le unesc sub forma spicului, iar la capăt ultimul centimetru îl aducem sub penultimele fâșii ale aluatului după care vom uni și ultimile fâșii.

  • Ungem cu ou bătut și dăm la cuptor la 180 de grade pentru 40-45 de minute. Simplu, rapid, gustos și de efect. Acum va las sa munciți, dacă se poate spune așa, nu înainte de a va ura spor la treaba și pofta buna!

Lasă un comentariu!

x

Register

Lost Password

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. mai multe informații

Setările de coockie pe acest website trebuie setate pe "permite coockies" pentru a vă putea oferi cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă continuați să folosiți acest website fără a schimba setările de coockie sau apăsați pe "Accept" înseamnă că sunteți de acord cu ele.

Închide