Franceză

View Ingredients
x
Ingredients
  • 900 g de visine
  • 5 oua
  • 125 g zahar + 2 linguri pentru tapetat tava
  • 125 g faina albă
  • 300 ml lapte
  • 1 lingurița extract de vanilie
  • 1 praf de sare
  • 20 g unt
  • 1 lingura zahar pudra

Clafoutis, prăjitură cu vișine, reteta tradițională Franceză

Clafoutis provine din regiunea Limousin din Franța, reteta traditionala fiind făcută cu cireșe negre însă există numeroase variații acestea fiind făcute…

(4.5 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 150 g unt
  • 100 g zahăr
  • 300 g faina
  • 2 oua
  • Un praf de sare
  • 1 conserva de lapte condensat (350 ml)
  • 300gr frisca
  • 3 galbenusuri
  • 4 linguri de amidon
  • 100 g zahar

Tarta cu caise și crema de lapte,…

E vremea caiselor, moment prielnic pentru a face un altfel de tarta. Mi-a mai rămas in congelator o porție de aluat…

(2 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 350 g cotlet sau muschiulet de porc
  • 30 g faina albă
  • 100 ml supa
  • 100 ml smanatana de gătit
  • Câteva frunze de cimbru
  • 2-3 linguri de ulei
  • 2 linguri mustar Dijon
  • Sare și piper după gust

Friptura (cotlet sau mușchiuleț) de porc cu…

Cotletul de porc o carne destul de pretențioasa când vine vorba de gătit, însă pregătită in acest stil, o va face…

(5 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 350 g piept de curcan
  • 50 g faina
  • 50 ml ulei
  • 100 g Ciuperci champignon
  • 100 g hribi sau altfel de ciuperci
  • 1-2 căței de usturoi
  • 200 ml smântâna de gatit
  • 2-3 linguri parmezan
  • 1 legătura de pătrunjel

Piept de curcan cu sos de ciuperci…

Moale, fraged și gustos! Una din cele mai simple și rapide metode de a găti pieptul de curcan! Iar alături de…

(3.8 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 175 g făina
  • 25 g cacao
  • 50 g zahar
  • 100 g unt
  • 1 gălbenuș
  • 15 ml apă rece de la congelator
  • 1 praf de sare
  • 375 ml smântâna pentru frișcă
  • 400 g ciocolata cu 50% cacao
  • 50 g zahar, dacă va place mai dulce.
  • 1 kg de zmeura proaspăta

Tarta cu ciocolata și zmeura

Ciocolata și zmeura, combinația ideală a oricărui desert. Nu cred ca exista cineva căruia sa nu ii placa ciocolata iar in…

(5 / 5)

Tort rapid cu ciocolată, cireșe și cremă…

  Tort rapid cu ciocolată, cireșe și cremă de vanilie    E vremea cireșelor, așa ca sa profitam cât se poate…

(4.6 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 2 baghete medii cu seminte
  • 2 avocado copți
  • 100 g de prosciuto crud uscat
  • 50 g măsline Kalamata tăiate in doua
  • O lingurița pasta de ardei
  • O roșie
  • O ridiche
  • Sare și piper după gust.

Sandwich cu avocado, măsline Kalamata și prosciuto

Avocado, sunt atâtea de spus despre el. Părerile sunt împărţite: unii îl consideră fruct, alţii legumă. Indiferent de ce parte a…

(5 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 150 g unt
  • 100 g zahăr
  • 300 g faina
  • 2 oua
  • un praf de sare
  • 500 de dovleac pentru placinta gata curățat și tăiat
  • 400 g caramel vezi reteta
  • 1 lingurița Scorțișoara
  • 300 g smanatana dulce 32%
  • 4 oua
  • un praf de sare
  • 375 g zahar
  • 100 ml apa
  • 100 g unt
  • 100 g smanatana dulce 32%
  • 2 linguri zeama de lamaie

Tarta cu dovleac și caramel

O rețetă ușoară de tartă cu dovleac de placinta si caramel – un desert delicat, rapid și ușor de preparat. Din…

(5 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • Biscuiți simpli petit beure 250 g
  • Frișcă naturală 500 ml
  • Crema de brânza 500 g
  • Zahăr 120 g
  • Mix de seminte (alune de pădure, nuci, migdale, etc) 100 g
  • Fructe deshidratate (merisoare, stafide, cocos, ananas, etc 100g
  • Gelatina 10 g
  • Apa 100 ml
  • Banane 2 buc
  • Căpșuni cu tot cu codița 6-7 buc

Rulada de biscuiti cu crema de branza,…

Bine v-am regasit dragii mei prieteni! Sambata este una din zilele in care musai, fara doar si poate trebuie sa fac…

(5 / 5)
x

Register

Lost Password