Clafoutis provine din regiunea Limousin din Franța, reteta traditionala fiind făcută cu cireșe negre însă există numeroase variații acestea fiind făcute…
E vremea caiselor, moment prielnic pentru a face un altfel de tarta. Mi-a mai rămas in congelator o porție de aluat…
Cotletul de porc o carne destul de pretențioasa când vine vorba de gătit, însă pregătită in acest stil, o va face…
Moale, fraged și gustos! Una din cele mai simple și rapide metode de a găti pieptul de curcan! Iar alături de…
Ciocolata și zmeura, combinația ideală a oricărui desert. Nu cred ca exista cineva căruia sa nu ii placa ciocolata iar in…
Tort rapid cu ciocolată, cireșe și cremă de vanilie E vremea cireșelor, așa ca sa profitam cât se poate…
Avocado, sunt atâtea de spus despre el. Părerile sunt împărţite: unii îl consideră fruct, alţii legumă. Indiferent de ce parte a…
O rețetă ușoară de tartă cu dovleac de placinta si caramel – un desert delicat, rapid și ușor de preparat. Din…
Bine v-am regasit dragii mei prieteni! Sambata este una din zilele in care musai, fara doar si poate trebuie sa fac…