Romaneasca

View Ingredients
x
Ingredients
  • 4 oua
  • 30 ml ulei de măsline
  • 70 g ciuperci
  • O jumătate de ceapa albă sau chiar una întreaga dacă va place
  • 50 g ardei gras roșu
  • O roșie medie
  • Un pumn de salata de care va place
  • O jumătate de legătura de pătrunjel
  • Sare și piper după gust

Omleta cu pătrunjel, ciuperci și salată cu…

                E duminica și ca prin minune m-am trezit la 7, iar asta nu…

(0 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 400 g mușchi de porc
  • 2 căței de usturoi
  • 1 lingurița de cimbru
  • 2 linguri se ulei de măsline
  • Sare și piper după gust
  • 400 g fasole verde
  • 1 cățel de usturoi
  • 1 legătura de mărar
  • Sare și piper după gust

Mușchiuleț de porc cu cimbru, usturoi și…

Tot la dieta? Ma întreba cineva ieri. Dap tot la dieta, dar poate impropriu spus dieta, mai repede hrana sănătoasă cu…

(5 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 1,5 kg de rasol de vita fără os
  • 350 g + 150 g morcovi
  • O bucata de țelina
  • 2 buc păstârnac
  • 2 buc pătrunjel rădăcina
  • 4 cartofi medii
  • 100 g ardei gras roșu
  • O ceapa mare + 1 mică
  • O căciulile + 1-2 căței de usturoi
  • Ardei iute după gust
  • Mazăre verde 1 kg
  • Oua 2 buc
  • Faina albă 100-110 g
  • 200 ml smântâna de gătit
  • 30 ml ulei de măsline
  • Sare după gust
  • Boabe de piper

Mâncare de mazăre cu rasol de vita…

Mancarica din rasol de vita cu Mazăre și găluște de faina, efectiv o delicatesa, se face usor și odată cu aceasta…

(4.5 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 1 kg de piersici aromate și bine coapte
  • 1 l de apa rece
  • 100 g miere
  • 1-2 lămâii, in funcție de cât de acru îți place
  • Un pumn de frunze de menta
  • Cuburi de gheata pentru servit

Limonada de piersici cu miere și menta…

Ai încercat și un altfel de limonada? De piersici de exemplu? Dar nu făcută din siropuri sau arome ci din piersici…

(5 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 500 g faina de mălai
  • 300 + 50 g faina albă de grâu / pentru uns
  • 50 g drojdie
  • 50 g zahar
  • 150 ml ulei vegetal
  • 15-20 g sare in funcție de gust
  • 1 l de apa aproximativ

Pita de mălai, mălai copt sau mălai…

Pita de mălai, un gust și o savoare aparte! Nu pot spune decât ca de când am descoperit-o pur și simplu…

(4.1 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • Dovlecei 800 g
  • O ceapa mare sau 2 mai mici
  • 4-5 căței de usturoi
  • 3-4 linguri ulei de floarea soarelui
  • 1 lingura sănătoasă de faina (40 g)
  • 400 g iaurt gras
  • 1 legătura de mărar
  • Sare și piper după gust

Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt,…

Unii ar tinde sa spună ca este reteta ardeleneasca, dar după denumire tind sa cred mai mult ca este bănățenească. Eu…

(4.2 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 500 g de fasole uscată cu bob mic
  • 150 g morcov
  • 100 g păstârnac
  • 100 g pătrunjel rădăcina
  • 1 căciulile de usturoi
  • 300 g ceapă albă
  • 200 ml ulei de floarea soarelui
  • 100 ml ulei de dovleac
  • Sare și piper după gust

Păsulă slăită, fasole bătută, fasole frecată, reteta…

Ei dragii mei, când vine vorba de păsulă slăită, chiar mi se fac ochii ca la broască când ii inundație! E…

(5 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 6 oua
  • 200 g slănina sau piept de porc afumat
  • 150 g de cârnați afumați
  • 1 legătura de ceapa verde
  • Sare și piper după gust
  • Muraturi și ardei iute după pofta!

Găigană, preparat traditional din Banat

Găigană, preparat traditional din Banat. Un mic dejun care ne aduce aminte de vremurile copilăriei! Acest mic dejun consistent și sănătos…

(4.5 / 5)

Salam de biscuiți cu crema de ciocolata…

Salam de biscuiți cu cremă de ciocolată   Azi facem o rețetă îmbunătățită de salam de biscuiți cu cremă de ciocolată,…

(4.8 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 4 ouă de dimensiuni medii
  • 1 vârf de sare
  • 30 de grame de zahăr
  • 180 de grame de făină
  • 350 mililitri de lapte
  • 40 de grame de merisoare deshidratate
  • 40 de grame de unt
  • 1 lingură de zahăr pentru caramelizat
  • 1 lingura zahar pudra pentru decor

Șmoară, desert traditional românesc din regiunea Banatului…

Șmoară, preparat culinar din gastronomia bănățeana, preluat de la șvabii care au locuit la Pesac, denumirea austriaca fiind de Kaisersmarn. Se…

(5 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • Varza murata 1 kg
  • Slănina afumata 250 g
  • Ceapa albă
  • Cârnat de casa afumat 300 g
  • Faina a
  • Cimbru
  • Mărar
  • Piper
  • lbă 250 g
  • Drojdie 15 g
  • 1 lingurița de zahar
  • 1/4 lingurița sare

Bufle pe varza, preparat tradițional cu influențe…

Preparat tradițional cu influente nemțești, buflele pe varza sunt un deliciu culinar al bănățenilor cu precădere a celor din pustă. Este…

(0 / 5)

Ciocolată de casă – ciocolata copilăriei mele,…

Ciocolată de casă – ciocolata copilăriei mele, cel mai bun baton de ciocolată Ciocolată de casă, ciocolata copilăriei mele, cel mai…

(4.7 / 5)
x

Register

Lost Password