Plăcinte țărănești cu brânză, ceapă și mărar, la tigaie Cine poate rezista unor Plăcinte țărănești cu brânză, ceapă și mărar, la…
Cornulețe moi și pufoase în două culori umplute cu rahat Poate cele mai bune cornuri cu rahat, care îmi aduc aminte…
Lipii libaneze pentru kebab și sandwich-uri Această rețetă de Lipii libaneze pentru kebab și sandwich-uri este simplă ușoară și rapid…
Papricaș de porc cu cartofi la ceaun – Popricaș Bănățean Nu cred să existe preparat mai reprezentativ al bănățeanului, decât…
Mini Croisante Rugelach cu ciocolată și nucă Cui nu-i plac croissantele?! Nu cred să existe cineva care să poată spune asta!…
Prăjitură Nopți la Moscova Astăzi mi-am propus să că aduc în atenție, o prăjitură pe care o aveam de mult în…
Foi cu nucă de cocos și cremă de lămâie Întotdeauna cocosul a făcut casă bună cu lămâia sau lime-ul chiar și…
Lipii Ardelenești din făină integrală, coapte pe tigaie Amintirile din bucătăria de la bunicii din Ardeal îmi dau fiori de fiecare…
Pesto de leurdă – Rețetă simplă și rapidă Prima mea interacțiune cu leurda a fost cu mulți ani în urmă și…
Foi de napolitane umplute cu cremă de ciocolată Sunt napolitanele mele preferate, sunt foarte ușor de făcut, relativ ieftine și…
Friptură de miel cu usturoi și rozmarin – Rețetă Ardelenească Garantat această Friptură de miel cu usturoi și rozmarin – Rețetă…
Pâine integrală cu ulei de măsline, fără frământare Mi-a fost dat să gust în viața asta nenumărate feluri și rețete de…