Limbă de vită cu sos remoulade Cand vine vorba de limbă, pot spune că este una din cărnurile mele preferate, este…
Cartofi pârgăliți cu ceapă la tigaie – Rețetă ardelenească simplă, rapidă și gustoasă Azi facem niște Cartofi pârgăliți cu ceapă la…
Colțunași cu carne de vită și cheddar ( Cheesy Beef Empanadas) Colțunașii sunt niște plăcințele de patiserie foarte fragede coapte în…
Colțunași cu brânză sărată ( Cheese Empanadas) Colțunașii sunt niște plăcințele de patiserie foarte fragede coapte în cuptor, regăsite în America…
Pateuri cu ciuperci in foitaj de casă sau din comerț Îmi aduc aminte de Nicu tizul meu și patiserul șef de…
Pateuri cu telemea in foitaj de casă sau din comerț Pateurile cu telemea vor fi mereu o gustare rapidă și apreciate…
Fasole verde cu iaurt și maioneză Întotdeauna mi-au plăcut preparatele cu maioneză, îmi aduc aminte că atunci când mama făcea ceva…
Cartofi copți cu lămâie, usturoi și pătrunjel Incercăm și alte rețete de cartofi delicioși și aromați, iar azi facem Cartofi copți…
Salată de cartofi cu leurdă și maioneză de avocado Poate v-ați tot întrebat ce să mai gatiti în perioada aceasta și…
Maioneză vegană de avocado Maioneza de avocado, poate înlocui cu succes maioneza traditională din ou, este mai echilibrată, nu folosim ouă…
Drob de miel – Rețetă traditională ardelenească Drobul de miel, un preparat specific sărbătorilor Pascale, rețetă pe care mi-o aduc aminte…
Cremă de brânză Liptauer – Rețetă ușoară și rapidă, gata în numai 10 minute Crema de brânză Liptauer provine din…