Drob de miel – Rețetă traditională ardelenească Drobul de miel, un preparat specific sărbătorilor Pascale, rețetă pe care mi-o aduc aminte…
Cremă de brânză Liptauer – Rețetă ușoară și rapidă, gata în numai 10 minute Crema de brânză Liptauer provine din…
Pate de avocado cu fistic Acest pate de avocado a venit ca o salvare într-o zi de duminică când pur și…
Salată de boeuf – Rețetă clasică Fără salată boeuf, Orice sărbătoare e pustie! 😂😂😂 Pentru noi romanii orice masă festivă…
Salată de păstrăv afumat cu cartofi, ceapă murată și dressing de iaurt cu mărar Salatele sunt binevenite oricând, sunt rapid de…
Pate de anghinare cu pătrunjel si usturoi – Rețetă de post V-ați gândit vreodată că din anghinare se poate face și…
Cartofi dulci copți umpluți cu porumb și mozzarela Ca gustare sau efectiv ca fel de bază pentru cei care sunt fani…
Lipie de casă cu mozzarella, unt, usturoi și pătrunjel Ca mare iubitor de produse de patiserie și panificație, îmi place…
Ajvar macedonean, rețetă traditională de familie De fiecare dată când mergeam la vecinii noștrii sârbi, ne opream la un restaurant…
Zacuscă țărănească de vinete, rețetă tradițională de familie Azi facem Zacuscă țărănească de vinete, rețetă tradițională de familie, cu gust de…
Melitzanopita – Plăcintă cu vinete și feta Fără nici un fel de falsă modestie, acum când scriu această rețetă, vă…
Creier cu ou și ceapă Când vine vorba de creier, îmi aduc aminte de primii ani petrecuți în bucataria unui…