Starter

Sos tzatziki cu mentă și iaurt grecesc

Sos tzatziki cu mentă și iaurt grecesc Renumitul sos tzatziki cu mentă și iaurt grecesc, a ajuns sa fie făcut în…

(4.2 / 5)

Tartă – Plăcintă cu praz caramelizat și…

Tartă – Plăcintă cu praz caramelizat și brânză de oaie și bacon Sunt de-a dreptul fascinat de aceste tarte sărate făcute…

(5 / 5)

Pate de ton cu fasole, lămâie și…

Pate de ton cu fasole, lămâie și oregano Tonul, un pește potrivit pentru o gustare sănătoasă, iar pentru astăzi am ales…

(4.3 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 1 kg vinete
  • 150 ml ulei de vegetal
  • 300 g brânză feta
  • 500 g roșii proaspete
  • 200 g măsline Kalamata fără sâmburi, dar putem pune și altfel de măsline
  • Câteva fire de oregano proaspăt dar merge și cel uscat dacă nu găsim
  • Sare și piper după gust

Vinete la grătar cu feta, roșii, măsline…

Nu știi ce să pregătești ceva rapid, bun și să mai schimbi meniul, atunci îți propun niște Vinete la grătar cu…

(5 / 5)

Salată de icre de crap

Salată de icre de crap Multă lume se ferește să facă salată de icre de crap și nu știu de ce,…

(4.3 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 6 buc smochine
  • 150 g brânză de capră grasă
  • 12 felii prosciutto
  • 50 g miere
  • 1 linguriță fulgi de chilli

Smochine umplute cu brânză de capră, învelite…

Smochine…. deja salivez, sunt fructele mele preferate, ca sunt proaspete, in dulceață, uscate, nu contează, smochine să fie! Astăzi după ce…

(0 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • O vânată medie
  • 2 roșii proaspete
  • 2 buc burrata/ mozzarella
  • Sare și piper după gust
  • 30 ml ulei măsline
  • Un pumn de frunze de busuioc

Vinete coapte cu buratta, roșii și busuioc

Mi-a fost dat să gust și să mănânc foarte multe preparate de vară, dar ca ăsta de bun nu cred să…

(0 / 5)

Salată de vinete cu lămâie și tahini…

Nu este obligatoriu ca pâinea sa o facem din făină integrală, merge foarte bine și cu făină albă.

(4.8 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 600 g de făină integrală
  • 250 ml apă călduță
  • 10 g drojdie proaspătă
  • 3-4 linguri ulei de măsline
  • 1 lingura sare
  • 1 lingura de zahăr
  • 2-3 căței de usturoi
  • 1 legătura de pătrunjel
  • 50 ml ulei de măsline
  • Sare și piper după gust

Pită turcească din făină integrală coaptă în…

Nu este neaparat sa facem pita din făină integrala, liniștiti o putem face din făină albă.

(4.7 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 500 g de fasole uscată cu bob mic
  • 150 g morcov
  • 100 g păstârnac
  • 100 g pătrunjel rădăcina
  • 1 căciulile de usturoi
  • 300 g ceapă albă
  • 200 ml ulei de floarea soarelui
  • 100 ml ulei de dovleac
  • Sare și piper după gust

Păsulă slăită, fasole bătută, fasole frecată, reteta…

Ei dragii mei, când vine vorba de păsulă slăită, chiar mi se fac ochii ca la broască când ii inundație! E…

(5 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 500 g de cartofi roșii
  • 250 g morcovi
  • 200 țelina rădăcina
  • 200 păstârnac
  • 100 g Mazăre
  • 200 g castraveți murati
  • 4 oua fierte tari
  • 50 g muștar
  • Sare și piper după gus
  • 1 ou întreg
  • 250 ml ulei

Salata a la Russe, salata de boeuf…

Salata a la Russe este o salata foarte populara in Romania. Puteți să-i numiți și Salata Rusească sau Olivier (numită după…

(4.7 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 3 oua
  • 160 ml lapte
  • 160 g faină
  • 10 g drojdie uscată
  • 75 g unt topit
  • 1 lingurița de zahăr
  • 1/2 linguriță sare
  • 2-3 linguri de ulei pentru uns tigaia
  • 200 g brânza tartinabila
  • 200 g somon afumat
  • Câteva fire de mărar pentru decor sau capere.

Blini cu crema de branza si somon…

Blinile sunt tradiționalele “clătite” rusești, făcute cu precădere din faina alba de grâu, foarte rar din altfel de faina, fiind servite…

(5 / 5)
x

Register

Lost Password