Starter

View Ingredients
x
Ingredients
  • 500 g de fasole uscată cu bob mic
  • 150 g morcov
  • 100 g păstârnac
  • 100 g pătrunjel rădăcina
  • 1 căciulile de usturoi
  • 300 g ceapă albă
  • 200 ml ulei de floarea soarelui
  • 100 ml ulei de dovleac
  • Sare și piper după gust

Păsulă slăită, fasole bătută, fasole frecată, reteta…

Ei dragii mei, când vine vorba de păsulă slăită, chiar mi se fac ochii ca la broască când ii inundație! E…

(5 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 500 g de cartofi roșii
  • 250 g morcovi
  • 200 țelina rădăcina
  • 200 păstârnac
  • 100 g Mazăre
  • 200 g castraveți murati
  • 4 oua fierte tari
  • 50 g muștar
  • Sare și piper după gus
  • 1 ou întreg
  • 250 ml ulei

Salata a la Russe, salata de boeuf…

Salata a la Russe este o salata foarte populara in Romania. Puteți să-i numiți și Salata Rusească sau Olivier (numită după…

(4.7 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 3 oua
  • 160 ml lapte
  • 160 g faină
  • 10 g drojdie uscată
  • 75 g unt topit
  • 1 lingurița de zahăr
  • 1/2 linguriță sare
  • 2-3 linguri de ulei pentru uns tigaia
  • 200 g brânza tartinabila
  • 200 g somon afumat
  • Câteva fire de mărar pentru decor sau capere.

Blini cu crema de branza si somon…

Blinile sunt tradiționalele “clătite” rusești, făcute cu precădere din faina alba de grâu, foarte rar din altfel de faina, fiind servite…

(5 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • Tagliolini proaspete 250 g
  • Panceta taiata cuburi 200 g
  • Smanatana grasa de gatit 100 ml
  • Ulei de masline 20 ml
  • Creveti decorticati 200 g
  • Spanac baby 100 g
  • Rosii cherry 50 g
  • Usturoi 2-3 catei
  • Parmezan 50 g
  • Ardei iute rosu dupa gust
  • Sare dupa gust

Tagliolini cu creveti , pancetta si spanac

Legenda spune ca tagliatellele au fost create de un bucatar talentat , la randul lui fiind inspirat de imparateasa Lucrezia d`Este,…

(5 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • Tagliatelle proaspete 250 g
  • Pipet de pui 250 g
  • Smanatana grasa minim 32% 200 ml
  • Mustar dijon cu boabe sau simplu 2 linguri
  • Masline felii 50 g
  • Chivas cateva fire
  • Sare si piper dupa gust

Tagliatelle cu pui si sos cremos de…

Bun gasit dragii mei prieteni! In ziua in care am facut aceste paste, a fost atat de urat afara, ploua ,…

(5 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • Cartofi albi 1,8 kg
  • Oua 10 buc
  • Ceapa alba 200 g
  • Carnati chorizo picanti sau nepicanti feliati 300 g
  • Manchego 250 g (dar puteti folosi mozzarella)
  • Ulei floarea soarelui 100 ml
  • Sare dupa gust
  • Piper alb dupa gust
  • Chivas 30 g

Tortillas cu cartofi si carnat chorizo

Bun gasir dragii mei, acum doi ani, am fost in concediu in Spania, mai exact in Costa Brava si luand un…

(5 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • Fusilli 500g
  • Branza dulce 1 kg
  • Oua 4-5 buc
  • Smanatana 300 g
  • Spanac proaspat 500 g
  • Unt 50 g
  • Fulgi de chilli sau piper dupa gust
  • Rosii 2 buc
  • Sare o lingura sanatoasa pentru fiert pastele si dupa gust pentru branza
  • Ulei de floarea soarelui cat sa ungi o tava
  • Pesmet pentru tapetat tava

Paste gratinate cu branza si spanac

Bun gasit dragi prieteni! De la inceput vreau sa stiti ca vinovata pentru aceste paste este tanti Viorica, vecina mea, o…

(5 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • Naut 300 g
  • Ciuperci mix 300 g
  • Trufe negre 50 g
  • Ulei masline 150 ml
  • Ulei floarea soarelui 50 ml
  • Usturoi 50 g
  • Ardei iute 1 buc
  • Chivas cateva fire
  • Sare 15 g
  • Piper 10 g

Humus cu ciuperci , trufe , chivas…

O minunatie! Am descoperit humusul intr-una din vacantele mele in Turcia si de atunci m-am indragostit de acest preparat iremediabil. Zilele…

(5 / 5)
x

Register

Lost Password